Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
Znaci prvo proverete,informirajtese,prasajte pa posle jadete :гомце:! Ova se odnesuva za "golot" na Catania.
I drugarcevo volta od sto mnogu znaes i mrcis znaci site igraci koga ima faul bez razlika kade e napreven urgiraat kazuvaat.Znaci sekade e taka i sega nesto ne ti odgovara i odma ripas tuka ccc. Daj oladete malce ne znaci ako e seria A temava treba sekakvi gluposti da se pisuvaat ebago. a Advisor neznam koj ti e problemot barem da go imas gledano juve ili da go sledis barem pa posle da solis pamet znaci stvarno samo da se mrcelo!!
Другар, у право си. Многу нормално дека ќе рипнам, не ми одговара, мора малце да дигнеме тензија на темава за да биде поинтересно, не дека ја нешто многу знам. Тој што има живци нека дојде тука да се расправа, се скинав од смеење денес од се' што се изначитав.
Едвај го чекам дербито идната недела да ве скинеме. Само победи редиме на гостински терен сезонава, а вие во последните 48 утакмици немате пораз. На чија серија ќе и дојде крајот ќе видиме. Само да не не' заебе некоја судиска грешка, во спротивно партал ќе ја напраам темава и ќе кркам бан :)

Odlicen gol na Hamshik , se izvlekoa..
Предходен пост , "се мачат" овој "се извлекоа" . Кажи ми сериозно дали ја гледаш ? Наполи имаше 2-3 зицери прво , и уште 2 второ.. погодок висеше од самиот почеток.. како тоа побогу се мачат и се извлекоа? Едноставно ги газат во секој поглед на Киево кој мислам дека нема шутнато на гол сеуште..

Предходен пост , "се мачат" овој "се извлекоа" . Кажи ми сериозно дали ја гледаш ? Наполи имаше 2-3 зицери прво , и уште 2 второ.. погодок висеше од самиот почеток.. како тоа побогу се мачат и се извлекоа? Едноставно ги газат во секој поглед на Киево кој мислам дека нема шутнато на гол сеуште..

Pa realno ako ne bese probivot na Hamsik tesko deka ke postignea gol, Chievo se nezgodna ekipa .

Јуванташи, момци, слушајте сеа ваму. После последниве дешавки во Калчото, за наредни пет утакмици сакам да им кажете на судиите вака:

1. На Интер да им го важат секој гол постигнат од офсајд;
2. Да досудат 4 непостоечки пенали во корист на Интер од кои сите мора да бидат реализирани, па макар и од десетти обид;
3. Да не примиме гол т.е. сите што ќе ги примиме да бидат одма поништени;
4. Јувентус-Интер да заврши 0-1 со гол со рака од офсајд даден во 94та минута, откако претходно биле досудени 2 минути продолжение.

И кажете им на Пепе и Џаки да го искористат авторитетот и да ургираат кај судиите за ова, бидејќи гледам дека многу добро си ја вршат работата.

Е тек тогаш може да се каже дека борбата за титула e изедначена :)

Ај не сери

Ех , после дербито што ќе биде на темава :icon_lol:

Некако многу раздразливи Јубенташиве , грижа на совест:pos:

рома стегајте ја на прелази да губи на крајот......не може во италија ваков фудбал бе :tapp:

земан треба да се стави на допинг комисија :cool:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom