Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
Како бе не беше надигран? Вчера еден тим може да биде задоволен со резултатот а тоа е Јуве, Шахтјор изгуби два бода, не освои еден. Беа надиграни и тактички и физички, т.е. физички беа надјачани. Вилиан, Течеира/Техчеира, како и да се вика, Луиз Адриано и компанија мозок им испија. Јуве на среќа го даде голот, т.е. не на среќа него од воиграна акција каде што му легна топката на Бонучи и едноставно погоди, а иначе израмнија без никаква игра, немаа ни малце доминација и не притискаа воопшто. Како и да е јас сум негативно изненаден од Јуве вчера, мислев дека како италијански шампион ќе тепаат со Украинциве иако знаев дека не се лесен залак но сепак бев убеден дека Јуве добива. Но, премногу беа летаргични и како да беа незаинтересирани за победа, не личеа на самите себе.
П.с. Зошто Вучинич беше изменет на полувреме? Има некаква причина или од тактичка природа беше измената?

Па клошар си, прв пат ги играше на спортска Јуве и малер им опна, ебати играчиштето :icon_lol:

П.с. Зошто Вучинич беше изменет на полувреме? Има некаква причина или од тактичка природа беше измената?
Дечкото славеше роденден предходниот ден, и играше многу лошо... Се напил малку изгледа за роденденот...

Што се типува за дербито во Недела? Милан или Интер кој е вашиот фаворит?

Што се типува за дербито во Недела? Милан или Интер кој е вашиот фаворит?

Јас мислам дека Интер ќе победи, некако покомпактни ми изгледаат од Милан а и нема кој да го држи Милито така да шо би рекле на милионер ме влечи на 2ка :D

Јас мислам дека Интер ќе победи, некако покомпактни ми изгледаат од Милан а и нема кој да го држи Милито така да шо би рекле на милионер ме влечи на 2ка :D
КО што е во форма и Шарави богами нема кој да го држи.....

КО што е во форма и Шарави богами нема кој да го држи.....

Е тука си стварно у право. А шо Милито? Многу е тешко да се чува? Запата или Мексес на него и кај ќе оди. И ај не ме смеј Милито не е у форма па уште да го чуваме :pos:

Милито е класа, нема врска дали е во форма или не. Нека му дадат пак шанса како лани кога беше златна канта, па може пак ќе го кривите Абате...

И ајде отварајте тема за дербито :)

Вовед? Јас се израдував дека конечно ќе помине една тема без славната реченица: ’Ова е дерби, тука не се пресудни моменталната форма, местото на табелата, не победува подобриот, победува поинспирираниот... и трт-мрт’. :) Но, изгледа нема спас... :)

Браво за Удинезе,Наполи...е од вакви италијанскиот фудбал го изгуби местото у ЛШ..

Лацио, Удине и Интер тепаа, и тоа е добро гледано од аспект на италијанскиот фудбал.
Наполи? Хмм... А бе, Lex и Mandingo DAP на ќерка му на Лаурентис да и праат(ако ја има). Ќе се борел за титула? Море ни у ЛЕ да не влезе следна сезона Наполи да даде Господ. Демек јаката екипа се. Интер да го правеше ова можеби ќе разберев, ама оние ѓубретарине?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom