Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
Најкриво ми е за типацот што ја чека Болоња за тешки пари .. Пескара има играч помалку и пак се држи маме му.. Кога нејќе ова спортскава стварно нејќе !

Ајде бе Милан одете у пм! Црвен и пенал за Удине...а ја Х2 ја чекам :facepalm:
Седи бе, кец ми е :D

Најкриво ми е за типацот што ја чека Болоња за тешки пари .. Пескара има играч помалку и пак се држи маме му.. Кога нејќе ова спортскава стварно нејќе !

Како за нервоза па и Диаманти промашил пенал :facepalm: Без разлика колку е отепана Пескара, не можат цела сезона да губат, му напиша вчера совет и BoomShakaLaca за покривање, па не знам како изигра...

Па и овие Интер отепаниве па...:facepalm: значи ко ќе местат овие од Милано места упм, дома, гости...

Што лига ќе беше италијанскава
Не поминува натпревар без црвени картони, пенали и барем 10 жолти :D

Eпа според кажаново значи не ги поеба Удинезе, бидејќи се во ќар играч повеќе ...

Им ја скрати можноста за гол, бидејќи они веќе постигнаа. Им го поништи и им дава пенал.
Работата е што успеаа да дадат гол. Што ќе се десеше ако не дадеа?

Што би било, ако беше вака: Тие со 2 играчи до крај не успеаа да дадат, не па ќе дадеа ако утнеа пеналот

Им ја скрати можноста за гол, бидејќи они веќе постигнаа. Им го поништи и им дава пенал.
Работата е што успеаа да дадат гол. Што ќе се десеше ако не дадеа?

Што би било, ако беше вака: Тие со 2 играчи до крај не успеаа да дадат, не па ќе дадеа ако утнеа пеналот
Mnogu filozofiras, im dade penal i crven karton , toa e poveke od dovolno :)

Сампдорија :facepalm:
Болоња :facepalm:
Наполи :facepalm:
Интер :facepalm:

То само има да кажам за ова коло... :tapp:

Торино и Катанија не се лоши екипи... Катанија е тешко да ја победиш на нивен терен.

А Интер губи поради сочуство со Милан. Комшиска љубов, ако едниот пати, нека пати и другиот. :)

Добро де со кои екипи ќе оди Италија во ЛШ наредна сезона?
Со Пескара, со Сиена, Каљари... :facepalm:
Мизерија стана лигава, а тренерите ( зборам за миланските екипи, и се разбира за тренерот на Палермо :icon_mrgr: ) најмногу ќе го јадат, ни криви ни должни. Испродади 12/13 играчи, и на крај Алегри бил крив што има тимот лоши резултати. Па и интерашиве не се ништо поарни... :гомце:

Ќе има ајвар оваа година на стадионот во Милано, само незнам кој ќе го прави :D

Јуве имаше две лоши сезони ради смена на генерации.Ние никад немавме слаб тим на хартија ама ни требаа неколку години за да го склопиме правото тимче,реално мислам дека ова на Милан му е поголем проблем него останувањето без Силва и Ибра.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom