Boom Shaka Lakka
Silence!! .. I kill you!
- Член од
- 29 август 2008
- Мислења
- 10.923
- Поени од реакции
- 8.801
па ете Рома ги утепа Кајари .. јас се зезам за трите бода а уште не е официјалноMnogu jaki be konkurentive za skudeto)))
па ете Рома ги утепа Кајари .. јас се зезам за трите бода а уште не е официјалноMnogu jaki be konkurentive za skudeto)))
Kaљари денеска беше - сам себе го убијалпа ете Рома ги утепа Кајари .. јас се зезам за трите бода а уште не е официјално
Da vi kazam slab tim imavte dodeka ne go zedovte Pirlo i se cudam od kade go iskopavte Vidal .Јуве имаше две лоши сезони ради смена на генерации.Ние никад немавме слаб тим на хартија ама ни требаа неколку години за да го склопиме правото тимче,реално мислам дека ова на Милан му е поголем проблем него останувањето без Силва и Ибра.
Da vi kazam slab tim imavte dodeka ne go zedovte Pirlo i se cudam od kade go iskopavte Vidal .
Може имавме послаб тим од Милан и Интер,ама од Лацио,Рома,Удинезе,и остали што завршуваа пред нас?Дај не ме...Da vi kazam slab tim imavte dodeka ne go zedovte Pirlo i se cudam od kade go iskopavte Vidal .
Ја мислам скутери ќе летаатЌе има ајвар оваа година на стадионот во Милано, само незнам кој ќе го прави
ама навистина испадна така, тој нивниот претседател тежок кретен испадна ..Kaљари денеска беше - сам себе го убијал
Играат ЛШ, ете им шанса... Додека другите клубови ќе мора да се борат за врвот во нивните лиги, Јуве има големи шанси во ЛШ да си игра со одморени играчи, не е тоа мала работа кога ќе дојде финишот на сеозна.Како иде сезонава за сега, Јувентус ќе треба во друга лига конкуренција да си бара.
Paaa so Amauri i Iaqinta zakon bevteМоже имавме послаб тим од Милан и Интер,ама од Лацио,Рома,Удинезе,и остали што завршуваа пред нас?Дај не ме...
Панче ставил проклетство за двата милански тима, проклетството вели: "додека мојот сајт не ја добие заслужената почит од фановите, миланските тимови нема да знаат за победа на овој свет стадион"Панче не проколнал.
Панче ставил проклетство за двата милански тима, проклетството вели: "додека мојот сајт не ја добие заслужената почит од фановите, миланските тимови нема да знаат за победа на овој свет стадион"
Додека не собере 100К фанови сега имал 50К.Панче ставил проклетство за двата милански тима, проклетството вели: "додека мојот сајт не ја добие заслужената почит од фановите, миланските тимови нема да знаат за победа на овој свет стадион"
Врати се назад ќе го видеш сликан на стадионот во Милано. Тешка будала е па се ладеме на негова сметка.Што ви е форава со овој Панче Малдини?Може некој да ми објасни кратка историја за ова проклетствово?