Serie A 2012/2013

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
R

Rigel Kent

Гостин
Јуве имаше две лоши сезони ради смена на генерации.Ние никад немавме слаб тим на хартија ама ни требаа неколку години за да го склопиме правото тимче,реално мислам дека ова на Милан му е поголем проблем него останувањето без Силва и Ибра.
Da vi kazam slab tim imavte dodeka ne go zedovte Pirlo i se cudam od kade go iskopavte Vidal .

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Како иде сезонава за сега, Јувентус ќе треба во друга лига конкуренција да си бара.

Marchelo93

Дипломиран Џаболебар
Член од
10 јули 2011
Мислења
1.931
Поени од реакции
1.998
Da vi kazam slab tim imavte dodeka ne go zedovte Pirlo i se cudam od kade go iskopavte Vidal .
Може имавме послаб тим од Милан и Интер,ама од Лацио,Рома,Удинезе,и остали што завршуваа пред нас?Дај не ме...

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.225
Поени од реакции
14.510
Како иде сезонава за сега, Јувентус ќе треба во друга лига конкуренција да си бара.
Играат ЛШ, ете им шанса... Додека другите клубови ќе мора да се борат за врвот во нивните лиги, Јуве има големи шанси во ЛШ да си игра со одморени играчи, не е тоа мала работа кога ќе дојде финишот на сеозна.

Само им треба прво место во група, а после нерешената со Челзи на гости имаат шанси за тоа. Ако се втори може да налетат на Реал, Барса, Баерн и други силни екипи.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.923
Поени од реакции
8.801
Панче не проколнал. :cautious: :rolleyes:
Панче ставил проклетство за двата милански тима, проклетството вели: "додека мојот сајт не ја добие заслужената почит од фановите, миланските тимови нема да знаат за победа на овој свет стадион"
:pos::pos:

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Панче ставил проклетство за двата милански тима, проклетството вели: "додека мојот сајт не ја добие заслужената почит од фановите, миланските тимови нема да знаат за победа на овој свет стадион"

Свака ти дала за италиков хахахахха

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.878
Додека не собере 100К фанови сега имал 50К. :pipi:

Marchelo93

Дипломиран Џаболебар
Член од
10 јули 2011
Мислења
1.931
Поени од реакции
1.998
Што ви е форава со овој Панче Малдини?Може некој да ми објасни кратка историја за ова проклетствово? :coffee:

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.878
Што ви е форава со овој Панче Малдини?Може некој да ми објасни кратка историја за ова проклетствово? :coffee:
Врати се назад ќе го видеш сликан на стадионот во Милано. Тешка будала е па се ладеме на негова сметка.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom