Nik20
Неверификуван член од немаштија
Низок ударСамо вие не го сакате![]()

Ама тоа е, не е убаво од нив шо го кикнаа, ама и него му е време за пензија, требаше посовреме да си ја договори со тимот да му направат асално испраќање, и да му дадат некоја функција, како кај нас на Кордоба што му дадоа. Сеа и сам знае дека нема да го земат у Анжи, галакси или друг клуб со гигантска плата, нити ќе го земе јак тим, сеа само ќе си ја оцрнува завршницата на кариерата.
.. па јас не навивам од 2006год па навака за да имам комплекси од Интер, еве сега победивме, се израдував најнормално и ми е драго за мојот тим што се воигрува, победа над Интер секако е убава, но не и нешто посебно, комплекси неможам да набијам бидејќи Рома во тоа време имаше состав кој на хартија беше НИШТО во однос на она што го имаа Интер, тогаш Интер даваше едно 50-60мил евра повеќе за плати годишно отколку Рома, на Интер ЌЕ им беше криво доколку дозволеа да изгубат бар една титула од Рома, и во тоа време Јуве и Милан имаа подобри состави од Рома, затоа немам комплекси и не ми е криво, освоивме некој куп и супер куп и тоа е тоа, а во тоа време Рома мислам дека повеќе пати го тепаше Интер во меѓусебни дуели, така да ова што го кажа не ти држи вода

Само 4ри екипи имаат по 2 победи до сега интересно Сампдорија имаат интересна екипа и доста атрактивна 
црко да бог да