Serie A 2012/2013

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 март 2011
Мислења
1.939
Поени од реакции
1.930
Рома оддамна во ништо не е вплеткана, па ни во освојување на некоја титула. Не сте интересни :P
u posledni 7 sezoni 4 ili 5 puti bevme vtori, 2 puti osvoivme kup i 2 puti izgubivme u finale... ama toa ne e bitno naseto vreme tek doagja (y)

Volta

Џонтра Волта
Член од
5 јуни 2012
Мислења
89
Поени од реакции
82
u posledni 7 sezoni 4 ili 5 puti bevme vtori, 2 puti osvoivme kup i 2 puti izgubivme u finale... ama toa ne e bitno naseto vreme tek doagja (y)
Вечито втори, тоа не се рачуна, си бевте редовни пациенти на Интер. Вашето време доаѓа 85 години, да се надеваме дека конечно ќе дојде :icon_lol:

Член од
13 март 2011
Мислења
1.939
Поени од реакции
1.930
Вечито втори, тоа не се рачуна, си бевте редовни пациенти на Интер. Вашето време доаѓа 85 години, да се надеваме дека конечно ќе дојде :icon_lol:
redovni pacienti neznam koa sme bile na inter, znam deka u lani si isrkavte pokerce ( 4-0 ) na olimpico a eve i za ubav pocetok na ovaa sezona vi zbrcavme 3 u gosti :P :)

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.755
Поени од реакции
8.013
Јако, се повеќе навивачи на Рома. А уште појако е то шо се силат :eek:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.924
Поени од реакции
44.982
абе тебе некој те праша за мислење????И ти смрдиш,па никому ништо,сите те трпат тука.увек измислуеш топла вода,треба нобелова награда да ти дадат за нешо.
Ne glumi ludilo, ides na dolg ban, premnogu maloumnost propariganje ne e na arno, makar toa se pravi i na forum. Prasaj u Sistina nekoe mozoce plus dali im ostanalo, makar bilo i od mravojad, dobro ke ti doe.

Volta

Џонтра Волта
Член од
5 јуни 2012
Мислења
89
Поени од реакции
82
redovni pacienti neznam koa sme bile na inter, znam deka u lani si isrkavte pokerce ( 4-0 ) na olimpico a eve i za ubav pocetok na ovaa sezona vi zbrcavme 3 u gosti :P :)
Тие 2 порази во финале ви беа од Интер, а во последните 7 сезони 4 или 5 пати бевте втори затоа што Интер беше прв. Комплекси ви набија па овие 2 последни утакмици враќате мило за драго :)

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.922
Поени од реакции
8.798
Тие 2 порази во финале ви беа од Интер, а во последните 7 сезони 4 или 5 пати бевте втори затоа што Интер беше прв. Комплекси ви набија па овие 2 последни утакмици враќате мило за драго :)
комплекси од Интер ?? o_O .. па јас не навивам од 2006год па навака за да имам комплекси од Интер, еве сега победивме, се израдував најнормално и ми е драго за мојот тим што се воигрува, победа над Интер секако е убава, но не и нешто посебно, комплекси неможам да набијам бидејќи Рома во тоа време имаше состав кој на хартија беше НИШТО во однос на она што го имаа Интер, тогаш Интер даваше едно 50-60мил евра повеќе за плати годишно отколку Рома, на Интер ЌЕ им беше криво доколку дозволеа да изгубат бар една титула од Рома, и во тоа време Јуве и Милан имаа подобри состави од Рома, затоа немам комплекси и не ми е криво, освоивме некој куп и супер куп и тоа е тоа, а во тоа време Рома мислам дека повеќе пати го тепаше Интер во меѓусебни дуели, така да ова што го кажа не ти држи вода ;)

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.924
Поени од реакции
44.982
Тргнат е типот што ширеше непотребна реа на темава, ваљда ќе подигнете ниво на дискусија сеа ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom