Serie A 2012/2013

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.465
Поени од реакции
6.794
Само вие не го сакате :vozbud:
Низок удар :D

Ама тоа е, не е убаво од нив шо го кикнаа, ама и него му е време за пензија, требаше посовреме да си ја договори со тимот да му направат асално испраќање, и да му дадат некоја функција, како кај нас на Кордоба што му дадоа. Сеа и сам знае дека нема да го земат у Анжи, галакси или друг клуб со гигантска плата, нити ќе го земе јак тим, сеа само ќе си ја оцрнува завршницата на кариерата.

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
комплекси од Интер ?? o_O .. па јас не навивам од 2006год па навака за да имам комплекси од Интер, еве сега победивме, се израдував најнормално и ми е драго за мојот тим што се воигрува, победа над Интер секако е убава, но не и нешто посебно, комплекси неможам да набијам бидејќи Рома во тоа време имаше состав кој на хартија беше НИШТО во однос на она што го имаа Интер, тогаш Интер даваше едно 50-60мил евра повеќе за плати годишно отколку Рома, на Интер ЌЕ им беше криво доколку дозволеа да изгубат бар една титула од Рома, и во тоа време Јуве и Милан имаа подобри состави од Рома, затоа немам комплекси и не ми е криво, освоивме некој куп и супер куп и тоа е тоа, а во тоа време Рома мислам дека повеќе пати го тепаше Интер во меѓусебни дуели, така да ова што го кажа не ти држи вода ;)
со рома увек сме имале јаки утакмици .. некад они убедливо некад ние некад трилер утакмици имало ... две години и они јадеа покер во рим од нас сега не пердашат како сакаат. али немаат комплекс од интер пре би рекол дека ние од нив. зошто не се сеќавам дека некад сме ги тепале ко било најпотребно. сем у куп али и таму не имаат добро млатено.
Само вие не го сакате :vozbud:
не е дека не го сакаат едноставно немаше место за него во овој тим на јуве. јбг тимот пред се. ако на занети не му светне дека треба да се пензионира и интер ќе мора исто да постапи.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.354
Поени од реакции
113.660
Рома стандард ни била незгоден противник. Доста пати сме губеле од неа и кога сме биле многу појаки и подобри на табела. Исто и Палермо, Удинезе и Наполи ни се многу незгодни екипи. Нема врска колку и да си јак, си има некои екипи кои не им лежат на фаворитите. Пример за ова е и Билбао во Шпанија.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Какви комплекси јас од кога знам мака мачиме со Рома..па и што е чудно одсекогаш ми биле симпатична екипа и кога не победија 6-2 не ги замразив напротив поинтересни ми станаа:D

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.391
Поени од реакции
25.192
Додека сме кај комплекси - јас имам од Ливорно. :place:

Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723
Рома стандард ни била незгоден противник. Доста пати сме губеле од неа и кога сме биле многу појаки и подобри на табела. Исто и Палермо, Удинезе и Наполи ни се многу незгодни екипи. Нема врска колку и да си јак, си има некои екипи кои не им лежат на фаворитите. Пример за ова е и Билбао во Шпанија.
Не и оваа година:tapp: Само 4ри екипи имаат по 2 победи до сега интересно Сампдорија имаат интересна екипа и доста атрактивна :)

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.465
Поени од реакции
6.794
Додека сме кај комплекси - јас имам од Ливорно. :place:
Палермо и Катанија, да ги тепаш на сицилија е реткост! Кога играат со голема екипа дома, како реал или барса се, непробијни, маваат снага колку за сите останати утакмици што ги губат дома од болоња новара итн.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Јас имав неколку години комплекси од Палермо и ги мразам од корен (да испаднат да даде Господ) ама лани ги плеснавме двапати и сега немам комплекси туку само ги мразам:) . Одвратна екипа ми биле од секогаш!!!

Член од
23 август 2010
Мислења
39.354
Поени од реакции
113.660
Не и оваа година:tapp: Само 4ри екипи имаат по 2 победи до сега интересно Сампдорија имаат интересна екипа и доста атрактивна :)
Oнака спомнав низ историјата, не мислев конкретно за оваа година. :)

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
што е бе се отворивте сите а ? комплексаши едни шинтерски јубенташки и билански.
него бјанконеро кога сме кај палермо .... миколи :mad: црко да бог да

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.924
Поени од реакции
44.982
Јас имав неколку години комплекси од Палермо и ги мразам од корен (да испаднат да даде Господ) ама лани ги плеснавме двапати и сега немам комплекси туку само ги мразам:) . Одвратна екипа ми биле од секогаш!!!
Isto brat, od koren gi mrzam, pogotovo ona debelkono Micoli so ciganskiot friz i dekoriranata vegja, au kolku go mrzam, i nego i vegjata. :mad:

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
што е бе се отворивте сите а ? комплексаши едни шинтерски јубенташки и билански.
него бјанконеро кога сме кај палермо .... миколи :mad: црко да бог да
:pos::pos::pos:
Мамата нивна 3 години по ред не плескаа дома-гости и тука ги замразев. Па уште кога ќе не исплескаа во Торино, следно коло ги играм дома со некои што жубуркаат на дното и мороните сицилиски мафијашки ќе си изгубеа глатко. Крвта да им ја ебам и на Миљачо и на Миколи и на Иличич и на Пасторе и на сите:).

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.026
Поени од реакции
36.807
Ако не друго очекуем сите да и се истурат на Пескара сезонава,ќе зажалат што долше у Серија А :D

Кога сме веќе кај смрдливи екипи мислам дека кај сите Палермо е на врвот,абе ќе се бранат ќе се бранат и ќе ти го зачукаат од контра бе,мрсни едни:facepalm:
А пак Зампарини кловнот е приказна сама за себе...сите знаете што се има зборено по медиуми:pos:

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.762
Поени од реакции
11.739
Не верувам дека некој друг освен нивните бедни фанови може да ги сака Палермо. :)

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Сите ѓи мрзите палермо,и сите си имате причини ве разбирам:).Ја не дека ѓи сакам палермо,али колку ме нервираат рома тоа е чудо едно,не знам зошто?најверојатно ради копилето.Ај тоа па сеа дојде и земан,кој наместо да си ја глеа својата кариера лае наоколу,ко ќе речеш кој знае кој фактор е .

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom