Ивица ЈМК
Forza Juve Per Sempre!!!!
- Член од
- 28 март 2010
- Мислења
- 1.399
- Поени од реакции
- 270
и ти прочитај,убаво искоментирав,ми беше реплицирано со АЈ НЕ ЗАМАРАЈ ДОСАДЕН СИВ ЕЌЕ????таман за дискусија да се развие.прочитај уште еднаш внимателно
и ти прочитај,убаво искоментирав,ми беше реплицирано со АЈ НЕ ЗАМАРАЈ ДОСАДЕН СИВ ЕЌЕ????таман за дискусија да се развие.прочитај уште еднаш внимателно
не знам што мислеа со толку младинци да прават... барем голманот да беше некој поискусенПонеспремна и послаба екипа од Пескара у Серија А неам видено
Мислеа уште Земан им е тренерне знам што мислеа со толку младинци да прават... барем голманот да беше некој поискусен
се подисплаши малку признајЗначи сепак не е толку јак Интер, колку што е Пескара слаба...
Mногу му олесна кога виде дека Пескара изгуби 3-0 од Торино...се подисплаши малку признај
не бе пескара се слаби и јас се излажав дека интер се јакиМожеби комшиките наши се моќни колку Интер, што ги знаеш
Абе ташак прошло коло на кого му свирнаа? да ти го свирнем а...Почнаја овие со пеналите......
Ај преиспитај се убаво што напишаМоментот кога фан на најголемите криминалци ќе се пожали на судиска одлука