Serie A 2012/2013

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
ти слеп си бе???читаш шо сум пишал????ја реплицирам на тој од рома со 3 видеа дека тоти е далеку од најголемиот у италија,после дел пиеро,занети и малдини,он реплицира со АЈ БЕ НЕ ЗАМАРАЈ!!!!!ја сум почнал да се карам????или те мрзи да свртиш страна наназад???
:facepalm: и сега ти сакаш да докажиш дека не замараш?

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
шо ми реплицираш ако те замарам?
па гледам 2 страни наназад за тебе се дискутира пробувам да се стави крај на дискусијава и да се почни да се зборува за Serie A 2012/2013 да не се затвора пак темава

Член од
15 март 2010
Мислења
5.868
Поени од реакции
6.380
па гледам 2 страни наназад за тебе се дискутира пробувам да се стави крај на дискусијава и да се почни да се зборува за Serie A 2012/2013 да не се затвора пак темава
Тешка работа батка , додека модераторите не си ја сватат работата сериозно... овде ќе се дискутира за се освен за Сериа А 2012/2013

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.922
Поени од реакции
8.798
ти слеп си бе???читаш шо сум пишал????ја реплицирам на тој од рома со 3 видеа дека тоти е далеку од најголемиот у италија,после дел пиеро,занети и малдини,он реплицира со АЈ БЕ НЕ ЗАМАРАЈ!!!!!ја сум почнал да се карам????или те мрзи да свртиш страна наназад???
јас ли така сум ти реплицирал ? o_O

сега да ти кажам нешто за таа дискусија, јас и Џони се зезавме, Џони пиша за Тоти дека е најголем лигуш и за Ламела дека има лош фриз .. јас му вратив во негов стил .. а ти одма се фати здраво за готово и почна видеа да бараш, ја напна работата стотка, ние се шегувавме, а ти гледаш што направи ? .. човече, немој да бидеш толку напнат, кажи некогаш шала некоја, па и на твоја сметка да оди или твојот омилен тим, ништо страшно не е тоа .. те молам немој да бидеш напнат и сите ќе ти бидат другари тука ;)

Член од
23 август 2010
Мислења
39.377
Поени од реакции
113.804
Не јади ташаци знаеш дека сум за МЗТ. :)
Не му давај на народот лажна информација, глеаш Ивица се здиве за депониите у Вардар.
--- надополнето: 1 септември 2012 во 11:23 ---
од шо сте глупи не ја свативте поентата.Секоја година у Аеродром смрди од депониите кај Вардар,али вашите мали мозочиња освен јадење гомна против Јуве и освен форумов подалеку не знаат.шо да ви праам коа сте малоумни.
Поентата не ми беше ни мзт ни работнички ни било кој друг,има теми за тоа,таму се дискутира за тоа,не ко вас у тема за сериа А дискутирате за нешо пред 6 години.
п.с. отворете си тема калчополи или јуве местачите и можете да дрндате до крајот на вашиот беден живот.
Олабави се брат ја не ни мислев нешо МЗТ, Работнички, Аеродром, Центар, него со Деко си ги иаме заебанциите за Аеродром, нешо малолетнички ау :) Затоа не летај пред да напишеш нешто, јас тука пишувам за добра дискусија и за заебанција.

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
како не те мрзело братче ... уште да се гледа дека тогаш ги носеше барса челзи цска и баерн у потпис. мада ова не е ништо :)

и доста со тоа темата не чинела ваква била таква била. 2- 3 страни ќе развиеме асална дискусија , ќе се рчнеме после 1-2 страни да попуниме време до следно коло пак малце у лутина кој кого го заебале судиите малце ремет па пак добрa дискусија . и што сакате вие ко оние 2-3 од бундес лига пацифисти да бидеме. да се гушнеме и да ивце пивце и пупоне на гитара да ни свират и да си пееме кумбаја

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
јас ли така сум ти реплицирал ? o_O

сега да ти кажам нешто за таа дискусија, јас и Џони се зезавме, Џони пиша за Тоти дека е најголем лигуш и за Ламела дека има лош фриз .. јас му вратив во негов стил .. а ти одма се фати здраво за готово и почна видеа да бараш, ја напна работата стотка, ние се шегувавме, а ти гледаш што направи ? .. човече, немој да бидеш толку напнат, кажи некогаш шала некоја, па и на твоја сметка да оди или твојот омилен тим, ништо страшно не е тоа .. те молам немој да бидеш напнат и сите ќе ти бидат другари тука ;)
ја на гравчиња да глеам дека вие се заебавата не планирам или да барам 1000 страни наназад да глеам како сте се зезале тогаш и дека постот ви е заебанција.Има попаметни работи од тоа.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
ја на гравчиња да глеам дека вие се заебавата не планирам или да барам 1000 страни наназад да глеам како сте се зезале тогаш и дека постот ви е заебанција.Има попаметни работи од тоа.
па не се мешај во туѓа дискусија кога не знаеш што правиме..ајде во ред што се мешаш ама барем коментирај или реплицирај како човек а не како идиот да се понашаш и да вреѓаш на сите страни

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
па не се мешај во туѓа дискусија кога не знаеш што правиме..ајде во ред што се мешаш ама барем коментирај или реплицирај како човек а не како идиот да се понашаш и да вреѓаш на сите страни
а да не треба да побарам дозвола од тебе за да влезам во дискусија????
И реков,јас постирам нормално,ми враќаат со АЈ НЕ ЗМАРАЈ,зашо ја да бидам културен после???
Или отворете си тема дискусии на фан клуб милан и фан клуб интер,и сами таму дискутирајте си,темава е Сериа А,мојот тим е шампион во таа лига и јас ќе дискутирам до кога сакам.да вреќав,ќе имав бан,ама немам.;)

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
а да не треба да побарам дозвола од тебе за да влезам во дискусија????
.ајде во ред што се мешаш ама барем коментирај или реплицирај како човек а не како идиот да се понашаш и да вреѓаш на сите страни
прочитај уште еднаш внимателно

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom