Ѓорче 1932
тој сум...
- Член од
- 17 февруари 2009
- Мислења
- 13.564
- Поени од реакции
- 11.576
Ако не не просветлеше Ивица Јуве,вечно ќе останевме бе глупи,глупи...треба да му заблагодариме.
Добар си беше Брацо,иако не се наметна во прв тим(не беше ни купен за таму),го почитував ради пожртвуваноста кога и да влезеше во игра.Не си свесен колку си во право. Ај годинава не толку, ама последниве години секој втор играч од Германија бил поврзан со Јуво поред Тутоспорт. Не дека не земале ама едино Видал вреди, Салихамиџиџ или Елиа беа промашувајна, на пример.
па јас почнав да дискутирам за тоти со неговиот фан,прва реплика беше ај не замарај .ако треба да водиме монолози тука на форумов кажете,да си знам.Те чекавме тебе Ивица да развиеш дискусија...
Ах, златни времиња...Ивица_Јуве
еееее момци.наместо вечер да си решевме меѓу себе кој да го крене пехарот,утре она смрдлето мурињо ќе се радуе све му ебам.
Во секој случај очекувам голови да има барем.:smir:
Хакнат му бил профилот тогаш гарант....
радувај се дека се напињам,за пар дечурлана да се напињам мало морген.Глеам само сите нешто зборите немало дискусија,како да има кога со смајлињана го отековте,не ви се дискутира вас,ви се фаќа сеир и ви се јаде бурек само.Ивица , па маме му ебам - као да не те реметиме коа ни сам не знаеш шо пишуеш а си у стање да се тепаш со пола фан клуб интер и милан ако ти го наречат клубот МЕСТАЧКИ (што официјално сте осудени бла бла бла релегирани итн итн итн)
Сеа ние сме куртони зашо не сме те сфатиле дека смрдело кај кеј у Аеродром ?
Епа ај и ти си глуп шо не знаеш дека смрди и кај скејт парк у задње време
Се разбираме ?
Нема резон да вреѓаш коа сам не знаеш што пишуеш ....сеа јебеш му матер , форум е и пошо те глеаме дека се напињаш , те фураме
не сум знаел дека имам фанови,глеам знаеш и шо кога и каде сум искоментирал.
ти слеп си бе???читаш шо сум пишал????ја реплицирам на тој од рома со 3 видеа дека тоти е далеку од најголемиот у италија,после дел пиеро,занети и малдини,он реплицира со АЈ БЕ НЕ ЗАМАРАЈ!!!!!ја сум почнал да се карам????или те мрзи да свртиш страна наназад???Абе Ивица со мене се караше пред некој ден, сега со друг и после кој е проблемот?
Ти всушност не се караш друже, ти вреѓаш!ти слеп си бе???читаш шо сум пишал????ја реплицирам на тој од рома со 3 видеа дека тоти е далеку од најголемиот у италија,после дел пиеро,занети и малдини,он реплицира со АЈ БЕ НЕ ЗАМАРАЈ!!!!!ја сум почнал да се карам????или те мрзи да свртиш страна наназад???