Serie A 2012/2013

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Ако не не просветлеше Ивица Јуве,вечно ќе останевме бе глупи,глупи...треба да му заблагодариме.

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
така така,баш овака се развива дискусија,со постови од 3 збора.;)

JUVE_Ultras

Ragazzo della piazza
Член од
22 септември 2010
Мислења
2.451
Поени од реакции
3.968
Не си свесен колку си во право. Ај годинава не толку, ама последниве години секој втор играч од Германија бил поврзан со Јуво поред Тутоспорт. Не дека не земале ама едино Видал вреди, Салихамиџиџ или Елиа беа промашувајна, на пример.
Добар си беше Брацо,иако не се наметна во прв тим(не беше ни купен за таму),го почитував ради пожртвуваноста кога и да влезеше во игра.:)

Ивица ЈМК

Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
Те чекавме тебе Ивица да развиеш дискусија...
па јас почнав да дискутирам за тоти со неговиот фан,прва реплика беше ај не замарај:tapp: .ако треба да водиме монолози тука на форумов кажете,да си знам.
сеа ти стај доле смајли,па после тебе друг смајли да стаи,у права насока иде дискусијата.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Ивица , па маме му ебам - као да не те реметиме коа ни сам не знаеш шо пишуеш а си у стање да се тепаш со пола фан клуб интер и милан ако ти го наречат клубот МЕСТАЧКИ (што официјално сте осудени бла бла бла релегирани итн итн итн)

Сеа ние сме куртони зашо не сме те сфатиле дека смрдело кај кеј у Аеродром ?

Епа ај и ти си глуп шо не знаеш дека смрди и кај скејт парк у задње време :pos:

Се разбираме ?

Нема резон да вреѓаш коа сам не знаеш што пишуеш ....сеа јебеш му матер , форум е и пошо те глеаме дека се напињаш , те фураме :D

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669

Ивица ЈМК

Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
Ивица , па маме му ебам - као да не те реметиме коа ни сам не знаеш шо пишуеш а си у стање да се тепаш со пола фан клуб интер и милан ако ти го наречат клубот МЕСТАЧКИ (што официјално сте осудени бла бла бла релегирани итн итн итн)

Сеа ние сме куртони зашо не сме те сфатиле дека смрдело кај кеј у Аеродром ?

Епа ај и ти си глуп шо не знаеш дека смрди и кај скејт парк у задње време :pos:

Се разбираме ?

Нема резон да вреѓаш коа сам не знаеш што пишуеш ....сеа јебеш му матер , форум е и пошо те глеаме дека се напињаш , те фураме :D
радувај се дека се напињам,за пар дечурлана да се напињам мало морген.Глеам само сите нешто зборите немало дискусија,како да има кога со смајлињана го отековте,не ви се дискутира вас,ви се фаќа сеир и ви се јаде бурек само.
--- надополнето: 1 септември 2012 во 04:52 ---
не сум знаел дека имам фанови,глеам знаеш и шо кога и каде сум искоментирал.

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Абе Ивица со мене се караше пред некој ден, сега со друг и после кој е проблемот?

Ивица ЈМК

Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
Абе Ивица со мене се караше пред некој ден, сега со друг и после кој е проблемот?
ти слеп си бе???читаш шо сум пишал????ја реплицирам на тој од рома со 3 видеа дека тоти е далеку од најголемиот у италија,после дел пиеро,занети и малдини,он реплицира со АЈ БЕ НЕ ЗАМАРАЈ!!!!!ја сум почнал да се карам????или те мрзи да свртиш страна наназад???

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
ти слеп си бе???читаш шо сум пишал????ја реплицирам на тој од рома со 3 видеа дека тоти е далеку од најголемиот у италија,после дел пиеро,занети и малдини,он реплицира со АЈ БЕ НЕ ЗАМАРАЈ!!!!!ја сум почнал да се карам????или те мрзи да свртиш страна наназад???
Ти всушност не се караш друже, ти вреѓаш!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom