Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
Многу лоша реплика :) Боље да не ми реплицираше - како и да е, морав да буцнам малце :) А за првиот дел, ќе доживееме ваљда и Интер некогаш да испаднат ... некогаш :pos:
Лоша, нелоша, јас никогаш не би ја менувал ситуацијава во која се сега Интер и Јуве за неиспаѓање од лига и тоа административно (не онакво какво што доживеале Интер па на чуден начин опстанале, иста ситуација за која денес му се смеат на Вардар).
Друга работа, доколку вие навивачите би навивале за Интер дури и да испадне, не би го потенцирале толку испаѓањето на Јуве(административно). Јас глава давам дека никој од вас немало повеќе да навива за Интер.

Јебига, испаднаа, се вратија и пак жарат и палат по Италија. Интер да го доживееше истото ни ќе се вратеше, ни ќе останеше еден единствен навивач да навива за нив, ни тука во Македонија, ни во Италија. Од друга страна има право, како може да е дерби помеѓу првиот и седмиот?
Тоа е тоа...

:pos: Ај објасни ми го болдираново. Баба Ванѓа си? :pos: Башка дај те молам ти бар не паѓај на вакви провокации и не давај вакви ниски коментари, што и да се деси тоа ќе си остане Дерби на Италија и тоа е тоа. Без разлика дали Интер испаднал или Јуве испаднал. Се заебаваше Деко, буцка само затоа што е мртво на два дена пред дербито.

:pos: Ај објасни ми го болдираново. Баба Ванѓа си? :pos: Башка дај те молам ти бар не паѓај на вакви провокации и не давај вакви ниски коментари, што и да се деси тоа ќе си остане Дерби на Италија и тоа е тоа. Без разлика дали Интер испаднал или Јуве испаднал. Се заебаваше Деко, буцка само затоа што е мртво на два дена пред дербито.
Пишав во постот погоре зошто го мислам тоа.
Еве ќе повторам, доколку ти (ова ТИ се однесува на сите навивачи на Интер а не само на тебе лично) како навивач не би се откажал од Интер во случај да испадне од Серија А, тогаш не би ни инсистирал толку на испаѓањето на Јуве од лигата и не би вметнувал во разговор зборови како ЈуБе, Губе, трубе итн.

Тек пред 2-3 години дознав дека Интер-Јуве е Дерби Д Италија,се мислев дека Јуве -Милан е,сериозно,по кој критериум е даден епитетов?

Аууу, ми се допаѓа ова нема што, ајде уште некоја провокација па интересно да стане :).

Пишав во постот погоре зошто го мислам тоа.
Еве ќе повторам, доколку ти (ова ТИ се однесува на сите навивачи на Интер а не само на тебе лично) како навивач не би се откажал од Интер во случај да испадне од Серија А, тогаш не би ни инсистирал толку на испаѓањето на Јуве од лигата и не би вметнувал во разговор зборови како ЈуБе, Губе, трубе итн.
Во 9та лига да испадне Интер нема да се откажам од него. А тоа Јубе, Губе, се стандардни зборови што се употребуваат како провокација. И Интер го викаат Шинтер па не се лутам, јебига секој тим си има некој таков “надимак“.

Па од некои фанови на интер тука не ни можеш да очекуваш друга провокација освен Серија Б и Местачи...Барем вака имам другари со кои увек знаеме да се заебаваме на сметка на политиката на клубовите какви се досега транфер утки имаат направено и двете екипи.Ја ги заебавам за играчи од типот на Грешко,Фаринос,Даниеле Адани,Георгатос,Хелвег, итн ме мрзи да ги барам....А они мене со Григера,Парамати,Бентнер,Амаури итн итн... А ова со мерењево титули и СЕРИЈЕ Б не знам за вас но мене ми стана патетично..(n)Секоја чест на исклучоци.

^ ^ ^ ^
Бендтнер барем ќе освои титула за разлика од Грешко и компанија :icon_lol:

Никола Рицоли од Болоња ќе биде главен судија на Дербито на Италија. Од страничните позиции ќе му помагаат Николаи и Џордано, додека судии зад головите ќе бидат Мауро Бергонци и Паоло Валери.

Да се надеваме само на фер судење иако кога го гледам Рицоли се сомневам во тоа.

Никола Рицоли од Болоња ќе биде главен судија на Дербито на Италија. Од страничните позиции ќе му помагаат Николаи и Џордано, додека судии зад головите ќе бидат Мауро Бергонци и Паоло Валери.

Да се надеваме само на фер судење иако кога го гледам Рицоли се сомневам во тоа.

Валери го мразам многу незнам зошто.
Иначе нешто ми кажува оти Јувентус ќе изгуби 1:0, гол за Интер ќе даде Роки кој ќе влезе во 87 минута и голот ќе го даде од офсајд.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom