Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
577182_10151466338352630_1318779875_n.jpg

За ова Келини не заслужи црвен?

Конте: Киелини сакаше да види каков тип на гел користи Кавани. :icon_mrgr:
--- надополнето: 2 март 2013 во 00:05 ---
11668_574915612548659_927694668_n.jpg

Оти мислам лактот на Кавани беше после ова или лошо заприметив на времето? Оти ко лежеше Келини ко да забележав 47ма минута.

Судијата продужи 1 минута и се играше 45 минута и 30 секунди, тогаш Киелини попи лакт, а ова беше после од кога стана ...
--- надополнето: 2 март 2013 во 00:32 ---
Не знам дали приметувате али Наполи е тимот што е судиски најзаштитен во Италија, ние се караме дали е милан или јуве, али против наполи не е досуден 30 кола пенал, против интер памтам кога играа лани 3-0 кога тепаа со судии играа, ова денеска на Кавани чист црвен требаше да добие и плус требаше пенал врз лихтштајнер ..

Судијата продужи 1 минута и се играше 45 минута и 30 секунди, тогаш Киелини попи лакт, а ова беше после од кога стана ...
--- надополнето: 2 март 2013 во 00:32 ---
Не знам дали приметувате али Наполи е тимот што е судиски најзаштитен во Италија, ние се караме дали е милан или јуве, али против наполи не е досуден 30 кола пенал, против интер памтам кога играа лани 3-0 кога тепаа со судии играа, ова денеска на Кавани чист црвен требаше да добие и плус требаше пенал врз лихтштајнер ..

Јувентус, колку што сум информиран нема јадено црвен до сеа.

Кај замина фудбалот споредете ги платите со оние пред одреден број на години

6QhwCig.jpg

И клубовите сега земаат повеќе, не гледам зошто да се напаѓаат фудбалерите. Во Европа фирмата покачува плати на вработените како што се крева и профитот, нема како во Македонија газдата вози БМВ а работниците југо.

И клубовите сега земаат повеќе, не гледам зошто да се напаѓаат фудбалерите. Во Европа фирмата покачува плати на вработените како што се крева и профитот, нема како во Македонија газдата вози БМВ а работниците југо.
Па не е крив играчот поради тоа што го добил, си побарал си добил. Кривицата ја наоѓам во УЕФА и ФИФА поради некои други работи на пример цената на трансферите на трансфер пазарот ојде ненормално мн висока

Се испотепаа што се испотепаа, на крај се гушнаа и си сменија дресови :D
75516_10151475375373921_739171559_n.jpg

Кога Наполи испадна од факинг Плзен и јас реков дека толку им е квалитетот, имаше поединци кои ме убедуваа дека се чуваат за Серија А. Сега за што ќе се чуваат гнидите? Кој им е приоритетот сега? Второ место? Лига на шампиони? Вреди ли за ова да отпаднеш од Европа? Реков тогаш дека попрво ќе освојат Лига Европа отколку да му ја земат титулата на Јуве ама кај ќе сфатат гнидите дека се фокусираат на нешто 100 пати потешко. Гниди ќе си останат гниди!!!

Си чул за расплакување од среќа?
Е па кога солзата не е доволна за да се изрази среќата се преминува на поекстемно прикажување на среќата :D

Кога Наполи испадна од факинг Плзен и јас реков дека толку им е квалитетот, имаше поединци кои ме убедуваа дека се чуваат за Серија А. Сега за што ќе се чуваат гнидите? Кој им е приоритетот сега? Второ место? Лига на шампиони? Вреди ли за ова да отпаднеш од Европа? Реков тогаш дека попрво ќе освојат Лига Европа отколку да му ја земат титулата на Јуве ама кај ќе сфатат гнидите дека се фокусираат на нешто 100 пати потешко. Гниди ќе си останат гниди!!!
Па Наполи заслужи да победи на крај. Дали ако победеа 5:0 ќе го сменеа твоето мислење? Нормално дека не.
И не ми зборувај, дека Наполи немал квалитет да го победи факинг Плзен. Сам знаеш дека не е така. Истиот тој Наполи лани помина група со Сити, Баерн и Виљареал, плус го победи Челзи 3:1 дома....сега немал квалитет за еден Плзен. How yes no.

Спречена физичка пресметка помеѓу Страмачони и Касано

Па нели Касано беше среќен во Интер, што му текнало сега да се тепа? :D

а од Касано и љубов се виде колку е..му ја спасија кариерата, заради нив играше и на СП што освои сребро и се и на крај да кења против тебе тоа е нечовек.

Сигурно имало многу солзи :icon_mrgr:

Иначе Касано не е повикан во тимот против Катанија.
Паласио - Роки во нападот :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom