Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
Претседателот на Рома е крив. Па кој к*р го отпушти Земан? :place:
Јес да си заслужи победа Рома, тука нема збор, ама и Тоти заслужи нешто повеќе од жолтиот кога му влезе на Пирло. Па носот за помал старт го изеде со Валенсија. Тоа е тоа.

Најмногу ми е мака што овој Јуве не учи од грешките. Во ниту еден натпревар оваа сезона во кој игравме лошо не победивме. Додека во натпревари како Џенова и Лацио, кога игравме 10 пати подобро од противникот пак не победивме. Со Фиорентина во првиот дел, па со Милан, Парма и Рома денеска бевме бавни и неспособни да створиме шанса како што треба. Но, во ниту еден натпревар не успеавме да победиме со гол, дали ќе е од прекин или на некој друг начин (па дури и на среќа). Тоа работата која најмногу ме нервира. Победуваме само тогаш кога сме многу подобри од противникот и општо кога играме одлично. Денеска моравме да бидеме поагресивни и физички посилни.
Во секој случај голем дел од лошата игра денес ја препишувам на Конте. Сметам дека тој требаше подобро да го подготви овој натпревар и повеќе да ги мотивира играчите, а не вака пасивно цел натпревар да играат.
Инаку, колку било лесно да се најде подобар тренер од Земан :)

Него остај резултат и све, дајте изјавите на Конте како тоа корнерот не им го оставиле да го изведат, како Марота вика дека корнерот е уште еден доказ дека све е против Јуве, и Бонучи како ќе дал гол со маказице ама не дозволиле корнерот да се изведе...
:icon_lol:

Кога гледам дека дедо Тоти уште игра ми иде да заплачам што Јуве го пушти Дел Пиеро. Да го пуштиш Дел Пиеро за да играат Вучинич и Џовинко треба да си со една мозочна клетка и во моментот да ти е исклучена:facepalm:

Епа Тоти не е Крис факин Комонс, затоа не треба да се лета.
Честитки до навивачите на Рома!
Тоти ти е налик на Хари Форестер, кај го споредуваш со Комонс.

Кога гледам дека дедо Тоти уште игра ми иде да заплачам што Јуве го пушти Дел Пиеро. Да го пуштиш Дел Пиеро за да играат Вучинич и Џовинко треба да си со една мозочна клетка и во моментот да ти е исклучена:facepalm:
Искрено и мене ми падна многу криво што му направија на Дел Пиеро ... Такви играчи никогаш не се продаваат, играш што оде дете се трудел, донел толку титули , одбил понуди од Реал, Барса и т.н да биде продаде за да донесат некој мочко многу боли ...

Честито нека ни е победа на сите РОМАНИСТИ!

не заборавај и за Анелка:facepalm::facepalm: има место а не за Алекс....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom