Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
644482_370254273048953_2017540255_n.jpg
About that..

Кога гледам дека дедо Тоти уште игра ми иде да заплачам што Јуве го пушти Дел Пиеро. Да го пуштиш Дел Пиеро за да играат Вучинич и Џовинко треба да си со една мозочна клетка и во моментот да ти е исклучена:facepalm:

:D
i2ovdWNFIF9Pq.gif

Мили браќа јувенташи :P ,уште сега т.е унапред една недела да си питам,кој сака кладба(на аватар) за Рома-Јувентус слободно нека се пријави.
Друже доколку тепа Рома против Јуве јас ќе ставам аватар по твоја желба, 7 дена ќе го носам !! :)

Не ми беше финтата од навивач на Рома да ја добиам кладбата, спротивното беше па затоа ,уживај... на сите тикети ја имав 1Х ,немав муда за чисти 1 ,ама шо е тука е ,+ на ласт мен стендинг -серија а изгледа единствен бев што Рома ја избрав ова коло ....
Честито до сите навивачи на Рома,заслужена победа ...Јуве VAFFANCULO ...Моментот беше судијата свира крај и одма 1543645746 играчи на Јуве со се клупа го заобиколуваат судијата :pos: као и увек на изгубен натревар:P .... Тоа ме иритира НАЈНОГУ кај нив, и за тоа одсекојпат за мене ќе бидат најголемите гнаси у Италија и пошироко .... ПОзз

Не ми беше финтата од навивач на Рома да ја добиам кладбата, спротивното беше па затоа ,уживај... на сите тикети ја имав 1Х ,немав муда за чисти 1 ,ама шо е тука е ,+ на ласт мен стендинг -серија а изгледа единствен бев што Рома ја избрав ова коло ....
Честито до сите навивачи на Рома,заслужена победа ...Јуве VAFFANCULO ...Моментот беше судијата свира крај и одма 1543645746 играчи на Јуве со се клупа го заобиколуваат судијата :pos: као и увек на изгубен натревар:P .... Тоа ме иритира НАЈНОГУ кај нив, и за тоа одсекојпат за мене ќе бидат најголемите гнаси у Италија и пошироко .... ПОзз

images

images

images

Абе цвеќиња тие за мирисање, убави душички:pipi:

images

Абе цвеќиња тие за мирисање, убави душички:pipi:
Neznam u koj kontekst e stavena slikava, ova e koga igrac na Valencia pickarski od zad grb po krajot na mecot go udri Burdiso, sreka Toldo posle u soblekuvalni zavrsil rabota, ovie na teren ne uspeaa ...

Lichtsteiner umilia Totti:P
images

--- надополнето: 17 февруари 2013 во 00:47 ---
Neznam u koj kontekst e stavena slikava, ova e koga igrac na Valencia pickarski od zad grb po krajot na mecot go udri Burdiso, sreka Toldo posle u soblekuvalni zavrsil rabota, ovie na teren ne uspeaa ...
Абе тој така дојде да му го скрши носот, Интер невино си се повлекуваше во соблекувална и овој со ништо предизвикан дојде и на Бурдисо му го скрши носот. Како што реков, душички тие убави.:pipi:

Честито победа до фановите на Рома,мада фановите на Интер и Милан се радуваат на нивната победа поише од нив.Тоа е тој комплекс на маалски клубови.:rolleyes:

Честито победа до фановите на Рома,мада фановите на Интер и Милан се радуваат на нивната победа поише од нив.Тоа е тој комплекс на маалски клубови.:rolleyes:

Пробај некогаш да напишеш нормално мислиење... Верувај дека не боли!!! :D

Пробај некогаш да напишеш нормално мислиење... Верувај дека не боли!!! :D
Ќе напишам у среда хухуху :D
--- надополнето: 17 февруари 2013 во 01:10 ---
525009_433324183408628_619197388_n.jpg

Го поштувам човеков,играчиште е,цел живот лојален на еден клуб,али некад стварно незнае што праи,не му личи на годините што ги начукал ебаго,со кој памет..:facepalm:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom