Me2
интериста
- Член од
- 21 ноември 2009
- Мислења
- 5.205
- Поени од реакции
- 2.199
About that..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
About that..
Кога гледам дека дедо Тоти уште игра ми иде да заплачам што Јуве го пушти Дел Пиеро. Да го пуштиш Дел Пиеро за да играат Вучинич и Џовинко треба да си со една мозочна клетка и во моментот да ти е исклучена![]()
Мили браќа јувенташи,уште сега т.е унапред една недела да си питам,кој сака кладба(на аватар) за Рома-Јувентус слободно нека се пријави.
Друже доколку тепа Рома против Јуве јас ќе ставам аватар по твоја желба, 7 дена ќе го носам !!![]()
Не ми беше финтата од навивач на Рома да ја добиам кладбата, спротивното беше па затоа ,уживај... на сите тикети ја имав 1Х ,немав муда за чисти 1 ,ама шо е тука е ,+ на ласт мен стендинг -серија а изгледа единствен бев што Рома ја избрав ова коло ....
Честито до сите навивачи на Рома,заслужена победа ...Јуве VAFFANCULO ...Моментот беше судијата свира крај и одма 1543645746 играчи на Јуве со се клупа го заобиколуваат судијатакао и увек на изгубен натревар
.... Тоа ме иритира НАЈНОГУ кај нив, и за тоа одсекојпат за мене ќе бидат најголемите гнаси у Италија и пошироко .... ПОзз
Neznam u koj kontekst e stavena slikava, ova e koga igrac na Valencia pickarski od zad grb po krajot na mecot go udri Burdiso, sreka Toldo posle u soblekuvalni zavrsil rabota, ovie na teren ne uspeaa ...![]()
Абе цвеќиња тие за мирисање, убави душички![]()
Lichtsteiner umilia Totti
Абе тој така дојде да му го скрши носот, Интер невино си се повлекуваше во соблекувална и овој со ништо предизвикан дојде и на Бурдисо му го скрши носот. Како што реков, душички тие убави.Neznam u koj kontekst e stavena slikava, ova e koga igrac na Valencia pickarski od zad grb po krajot na mecot go udri Burdiso, sreka Toldo posle u soblekuvalni zavrsil rabota, ovie na teren ne uspeaa ...
Честито победа до фановите на Рома,мада фановите на Интер и Милан се радуваат на нивната победа поише од нив.Тоа е тој комплекс на маалски клубови.![]()
Ќе напишам у среда хухухуПробај некогаш да напишеш нормално мислиење... Верувај дека не боли!!!![]()
Не ја искинал, оптичка варка билоЗошто не ја сменија мрежата, кога ја искина Тоти?