Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
Kolku samo mu se uber slaba tacka ovie topki na Amelia, ko so shajki da go kovale u zemja, ne be, ne se ni obiduva da intervenira, a mozese bar toa da go napravi pa sto bide bide, ne mu e prv pat. cuden covek, od kraj do kraj ide.
Na vremeto koga bese u vrv na kariera, dobi i povik u reprezentacija, primi 5 komada od Inter od koi 1 od pola teren, moment po ko karierata pocna da mu ide nadole. bem ti golmanot, on, abijati, ja neznam ovoj storari sto go trgnaa od milan, doktor po nauki e i za dvajcata, edniov uber precenet drugiov ... zavisi od denot.

Мене повеќе ми личеше дека лошо го позиционира живиот зид, прегледај го видеото 2-3 пати од перспектива од зад голманот касно се гледа топката, како и да е и тој одговорен за живиот зид. Можеби грешам

Оф топик

Види ги Болоња, се изнадаваа голчиња

Што е разликата меѓу Интер од првиот дел на сезоната и Интер од вториот дел на сезоната?
Се некако Интер ми изгледа дека тешко ќе се квалификува за ЛШ сезонава а на полу-сезона беа 2ри.

Што е разликата меѓу Интер од првиот дел на сезоната и Интер од вториот дел на сезоната?
Се некако Интер ми изгледа дека тешко ќе се квалификува за ЛШ сезонава а на полу-сезона беа 2ри.

Снајдер ;)

Секој тим има одредени кризи па така и Интер. Ама во Италија се е можно па така ништо чудо ако за 2-3 кола се втори со доста бодови

Јас колку што знам цел Декември (и повеќе) не играше Снајдер во Интер :)

Грееше клупа, ама од сега (Јануари) ни тоа нема да го прави :)

Патем Интерашиве планираат да го расипат времево...

Грееше клупа, ама од сега (Јануари) ни тоа нема да го прави :)

Патем Интерашиве планираат да го расипат времево...

Јас ако добро памтам од Октомври па наваму Снајдер не е меѓу повиканите играчи за утакмиците на Интер.

Ууууууууууууу, Мафија! Ууууууууууууу!
МЕестачи! :icon_lol:

ajde cist penal ne dosudi za pescara i ke se borele inter za 2-3to

Јас колку што знам цел Декември (и повеќе) не играше Снајдер во Интер :)

Не бре каков Снајдер..па сите дерби утакмици ги добивме без Снајдер (Милан, Јувентус, Фиорентина, Наполи).
Тоа е, тимот нема континуитет, има доста повредени играчи, а и нема толку големи квалитети за 1во место, но за во топ 3 мислам дека има, па сезоната е долга, ќе видиме што ќе биде.

Стево е у Севиља мислам, така да ништо чудно да коментирал еден слаб, т.е. третиот што им е спикер за спортски вести, Марјан Трајковски.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom