- Член од
- 14 ноември 2009
- Мислења
- 17.315
- Поени од реакции
- 15.549
39 сул кампокоја сезона мајсторе, сфаќаш ти дека таа сезона не се рачуна како играна или уште живеете во негирање ?
39 сул кампокоја сезона мајсторе, сфаќаш ти дека таа сезона не се рачуна како играна или уште живеете во негирање ?
Не знам зошто така ги сфаќаш работите, ако јас делам исто мислење со некој друг, тоа значи дека потпаѓам под влијание ?Goodfella - Дечкото потпаѓа под влијанија,така да секој напишан збор овде,да знаете дека претходно е кажан од некого.Глупавото е кај него што не си гради сам став за некој и нешто,туку од слушање на други личности "констатира".
Мали ај ој легниси!полека на лајте, знам дека Јуве освои против Ајакс,.... у 96та година.. стварно жалите по таа “пропуштена’’ Златна топка на Дел Пиеро кој имаше 13 и пол години и пола од вас не ни глеале фудбал или “ај за Јуве сме па морало Дел Пиеро да има златна топка’’ . Од 96 навака зошто не успеа да земе, ни да се наметне.
@Middle Distance Runner објасни како тоа Канаваро со две години успешна кариера (две наместени скудета) и едно светско заслужи Златна Топка. Со блескавите сезони во Интер и Реал и кариерата во.... Парма ли ?
Да беше само ова,ќе ти кажев ок...Ама не е само ова...Имаш барем уште 2-3 мислења,украдени,а сепак "твои"(мислам дека си доволно интелигентен да го разбереш ова по последната запирка,илиии сепак не )Не знам зошто така ги сфаќаш работите, ако јас делам исто мислење со некој друг, тоа значи дека потпаѓам под влијание ?
ајде баш најди кои други мислења не се мои и пуштај у инбоксДа беше само ова,ќе ти кажев ок...Ама не е само ова...Имаш барем уште 2-3 мислења,украдени,а сепак "твои"(мислам дека си доволно интелигентен да го разбереш ова по последната запирка,илиии сепак не )
окМали ај ој легниси!
Во кој,во преден или заден?lele ej De glelie u dzeb gi stai ovie od milan
Само Мексес не беше коректен на утакмицава .. Да даде господ пролив да го фати од Митровден па се до ЃурѓовденВо кој,во преден или заден?
Добар фудбал падна на дербиво искрено фер плеј од двете страни,се надевам ќе се поправи калчото зошто реално крш е,боље да гледам Влазрими-Силекс него некој од жабарите последно време..
Во 1 пол направи 2 груби прекршока и според мене заслужи и втор жолт (1 веќе доби) ... Е сега, првата ситуација каде што доби жолт е што многу неспортски и грубо го фаулираше Џовинко, наместо на топка директно на џио плус џио веќе го помина а овој од што немаше да го стигне грубо у нозе му влезе и тука настана караница и Конте почна од клупа да скока да прикажува ( со право) .. Втората ситуација нафрли некој од фудбалерите на милан во 16ник на Јуве, и Сторари скокна ја фати топката и одма истрча напред за да фрли со рака да направи контра и овој мрсниов мексес го отурна неспортски од страна и Сторари падна се искрши (тука заслужи 2 жолт) ...Бев на именден и гледав колку што дозволуваше гужвата пред телевизор (седеа 2-3ца таму). Па се вртев лево-десно да видам нешто околу нив ако може да се види. Кој идел на Кометал на времето знае како било кога ќе застанеш позади некој од стубовите во Кале па нападот на едните го гледаш од лева страна на стубот а нападот на другите од десна. Муабетот ми беше што неспортско направил Мексес, не сум го фатил тој момент?