Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе моите постови се повеќе иронични. Реално, подобро е Милан да победува за доброто на Серија А. Подобро Милан да го гледам на второ место наместо третолигашине Наполи ама иронијата е во тоа што 40-50 страници се испишаа за грешката на судијата на Катанија-Јуве. Не ми е јасно зошто таа грешка е неколку пати поголема од оваа или од недосудениот пенал за Катанија против Интер.
Прво не беше една грешка туку две кардинални грешки на штета на Катанија.
Второ кој пенал за Катанија против Интер? Таква ситуација немаше, ако го сметаш за пенал дајвањето на играчот на Катанија ондак ок.

Прво не беше една грешка туку две кардинални грешки на штета на Катанија.
Второ кој пенал за Катанија против Интер? Таква ситуација немаше, ако го сметаш за пенал дајвањето на играчот на Катанија ондак ок.
Една, две грешки сеедно Катанија пак ќе земела 3 бода немало 6 да им дадат.

Една, две грешки сеедно Катанија пак ќе земела 3 бода немало 6 да им дадат.
Tочно. Иначе што се замарате со Милан и така Наполи и Фиорентина ви се главните конкуренти за титулата. :icon_lol:

61951_10151131063201581_416988856_n.jpg

Tочно. Иначе што се замарате со Милан и така Наполи и Фиорентина ви се главните конкуренти за титулата. :icon_lol:
Па тоа е муабетот, на Милан конкуренти се Аталанта, Каљари, Катанија а тие кои испишаа 50 страни откога Јуве нерегуларно ја победи Катанија грото беа фанови на Милан. Тогаш и мене не ми беше јасно зошто се бунат а ние им правиме услуга победувајќи ја Катанија. Да не му направиш услуга на човек, крив ќе испаднеш:pos:

После Катанија - Јувентус, фан на Јуве да ти сере за судиите... нема полошо незнам. :icon_lol:

Па тоа е муабетот, на Милан конкуренти се Аталанта, Каљари, Катанија а тие кои испишаа 50 страни откога Јуве нерегуларно ја победи Катанија грото беа фанови на Милан. Тогаш и мене не ми беше јасно зошто се бунат а ние им правиме услуга победувајќи ја Катанија. Да не му направиш услуга на човек, крив ќе испаднеш:pos:

:pos:
П.С. Црвен за Боатенг :facepalm: Да ти се намочам во италијанското судење, секое коло се повеќе и повеќе ми се гади првенствово.

Море овој Ел Шарави стварно јак играч бил бе маме му ебем ..

После Катанија - Јувентус, фан на Јуве да ти сере за судиите... нема полошо незнам. :icon_lol:
Среќа што вие мудро молчевте после Катанија-Јуве па сега не сте заслужиле некој да ви сере:)

Гледај само колку касни линискион судија после сакаш офсајд да свирне... :facepalm:

А и не беше само ова грешка, имаше и фаул на раб од шеснаесетник врз Шарави, имаше и пенал над Ночерино, па и црвениот на Боатенг нетребаше да биде црвен... све на све катастрофа беше судењето.

I ovaa go procitav :

па и црвениот на Боатенг нетребаше да биде црвен

:pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom