Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
Та не сме саде ние
та не сме саде тука
ние сме по цел свет
безбројни
милиони
на трудот
црн народ-што би рекол Кочо:).

Секое коло се утепуваат од грешки судиите, особено Катанија е утепана сезонава и со Интер и со Јуве и сега со Милан ама битно Јуве ја намести со Катанија и треба да оди во Серија Б, нели.

Ај ај не ја умарајте темава, играч повеќе имаа заслужено, дадоа гол од офсајд ама и милион % победуваа, немаат капацитет Катанија против нив да издржат, се знаеше дека кога тогаш ќе почант Милан со головите.

Да беа израмнети силите на терен ќе разберев, вака јок, судијата само им ја до-олесна работата, немаше потреба од тоа и онака зашто и вака и така денес Милан победува.

Е сеа ако поебат ... ме здоболе. :D

A пеналот сега за Ночерино а каде е? Инаку Катанија го заслужи ова минатата сезона ни поништија чист гол маме и ебем така на овие. ;)
И да не се јавуваат Јувенташите затоа што они треба да се кријат и да не зборат за Катанија затоа што се знае што се случи на тој натпревар.

Ај ај не ја умарајте темава, играч повеќе имаа заслужено, дадоа гол од офсајд ама и милион % победуваа, немаат капацитет Катанија против нив да издржат, се знаеше дека кога тогаш ќе почант Милан со головите.

Да беа израмнети силите на терен ќе разберев, вака јок, судијата само им ја до-олесна работата, немаше потреба од тоа и онака зашто и вака и така денес Милан победува.

Е сеа ако поебат ... ме здоболе. :D
Абе моите постови се повеќе иронични. Реално, подобро е Милан да победува за доброто на Серија А. Подобро Милан да го гледам на второ место наместо третолигашине Наполи ама иронијата е во тоа што 40-50 страници се испишаа за грешката на судијата на Катанија-Јуве. Не ми е јасно зошто таа грешка е неколку пати поголема од оваа или од недосудениот пенал за Катанија против Интер.

Одма се јавија дежурните маструбатори на судиски грешки :)
Толку брзо заборавате на Катанија-Јуве бе? Па сега брзо беше....толку брзо заборавате на голот на Робињо што наводно не ја помина гол линијата против Катанија годинава?

A пеналот сега за Ночерино а каде е? Инаку Катанија го заслужи ова минатата сезона ни поништија чист гол маме и ебем така на овие. ;)
И да не се јавуваат Јувенташите затоа што они треба да се кријат и да не зборат за Катанија затоа што се знае што се случи на тој натпревар.
Јас ова го зборев кога на Јуве им беа поклонети 3 бода со Катанија. Викав нека се кријат Интерашите и Миланезите ама никој не ме послиша и се истрола темава со 50 страни.

Sea penal vikaat imashe :A !!! Ne se glupirajte bez veze , pri rezultat 1-0 i da izramnish na 1-1 so pickarski gol e mnogu poinaku

I protiv Genoa 2 metri offside imashe koa pobedivte 1-0 , so Juve so toj penal komedija , so Bolonja pamtam vi dadoa penal za 1-1 koga izramnivte Pazzini sam padnaa!

Ajdeeeee be vie ke mi kazuete tuka sto kako :facepalm:

Sea penal vikaat imashe :A !!! Ne se glupirajte bez veze , pri rezultat 1-0 i da izramnish na 1-1 so pickarski gol e mnogu poinaku

I protiv Genoa 2 metri offside imashe koa pobedivte 1-0 , so Juve so toj penal komedija , so Bolonja pamtam vi dadoa penal za 1-1 koga izramnivte Pazzini sam padnaa!

Ajdeeeee be vie ke mi kazuete tuka sto kako :facepalm:
DADA TAKA Е AMA BIDI MALCE POKULTUREN PLS OK POZZ HEHEH

Јас ова го зборев кога на Јуве им беа поклонети 3 бода со Катанија. Викав нека се кријат Интерашите и Миланезите ама никој не ме послиша и се истрола темава со 50 страни.
само уше кажи вечерва и нас ни се поклонети 3 бода... :) Црвениот картон беше заслужен.... Спорен беше голот на шарави али спорен беше и недосудениот фаул врз Ночерино.....сума сумарум и така и така ке тепавме...

A8-mcSbCQAAXG8W.jpg:large

Нема офсајд незнам кај видовте :P

само уше кажи вечерва и нас ни се поклонети 3 бода... :) Црвениот картон беше заслужен.... Спорен беше голот на шарави али спорен беше и недосудениот фаул врз Ночерино.....сума сумарум и така и така ке тепавме...
Не ви се поклонети затоа што уште не сте ги освоиле. Ќе видиме на крај дали ви се поклонети:pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom