Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
Ме интересира само од кои натпреварувања ги рачуната утакмиците во овие 49 без пораз?
Сите или?
Серија А само. И тој рекорд го бркаа на Милан, само од Серија А.

Нема ни пола сезона почнато .......глејте за што екипа навивате и пак мавајте се со глава у зид дека имате 30 сул кампо .....ЛО-ПО-ВИ .
знам јас постојат полнo фетиши,ама некој толку да свршва на видеа со судии шо свират ви полза на јуве ко ти шо си,е то ново ми е

Мене посебно ме воодушевува одбраната на Јуве со начинот на кој знае да исклоца играч околу 16 метри како да се обезбедување во кафана, и ич Тасе не ги боли за последици :)

Нема ни пола сезона почнато .......глејте за што екипа навивате и пак мавајте се со глава у зид дека имате 30 сул кампо .....ЛО-ПО-ВИ .

врска нема видеото бе ... реално бодови од судиите добија само против катанија , фиорентина и удинезе зошто ја еба од старт утакмицава со судиски одлуки. ајде нека е и парма иако мислам дека голот на пирло беше регуларен.
море пак не e малку мамата :D

Ај слаба форма, која дошла после една триплета, односно пет титули во година...може некако да пројде. Ама што да каже малиот Јувентино, како да објасни зошто неговиот тим бил во друштво на италијанските второлигаши :oops:

Кога неговиот тим бил во друштво на италијанските второлигаши,малиот Јувентино мочал во пелени.Али ај кога веќе го спомнуваш минатото,може да се каже дека Филипо е среќно дете.Неговиот татко и многу други навивачи 20 години чекале на титула,којзнае какво детство имале,кој ремет го јаделе у школо.Само што тие генерациии биле хардкор,па наместо вакви интересни банери,фрлале веспи на Џузепе Меаца.

Кога неговиот тим бил во друштво на италијанските второлигаши,малиот Јувентино мочал во пелени.Али ај кога веќе го спомнуваш минатото,може да се каже дека Филипо е среќно дете.Неговиот татко и многу други навивачи 20 години чекале на титула,којзнае какво детство имале,кој ремет го јаделе у школо.Само што тие генерациии биле хардкор,па наместо вакви интересни банери,фрлале веспи на Џузепе Меаца.
Мораш да признаеш дека фрлањето веспа е многу пооргинално од правењето ајвар :pos: :pos::pos::pos:

Да не треба од тебе да земаме дозвола па ти да ни кажиш за кого да навиваме, еве за мене интер се најпедерската екипа и сега што... имаш нешто против.?

И Барса против Селта даде гол од офсајд па никој ништо не рече.

Мораш да признаеш дека фрлањето веспа е многу пооргинално од правењето ајвар :pos: :pos::pos::pos:

Во право си за ова.Али јебига порано се имало поише пари,можеле да си дозволат и фрлање на веспи.Сега во оваа криза ајварот е далеку поисплатливо решение :pos:

Имаше во примера темата некои со коментари за тој гол :)
Абе сигурно дека ќе си пишат таму, ама чим јас неразбрав ништо посебно не кренале паника.
Јуве ко даде гол од офсајд против Катанија, деца шо не знает од од која земја е Јувентус јадеа :гомце: дека се местачи.

А и веќе еден месец за то се зборвит на темава, колку утакмици наместил Јуве, и колкави местачи се :tapp:

Абе сигурно дека ќе си пишат таму, ама чим јас неразбрав ништо посебно не кренале паника.
Јуве ко даде гол од офсајд против Катанија, деца шо не знает од од која земја е Јувентус јадеа :гомце: дека се местачи.

А и веќе еден месец за то се зборвит на темава, колку утакмици наместил Јуве, и колкави местачи се :tapp:
Отвори Ла лига и ќе видиш дали не се збори за Барса како игра со судии...
Можеш истото и во ЕПЛ да напраиш да прочиташ за манчестер....

Отвори Ла лига и ќе видиш дали не се збори за Барса како игра со судии...
Можеш истото и во ЕПЛ да напраиш да прочиташ за манчестер....

Пак и оваа сезона е со судии...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom