Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 29.043
- Поени од реакции
- 62.074
И викаш те банирале, а?имав бан 1 месец,ама некој си продужил да ЈАДЕ ГОМНА!!!!!!
Зашто?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И викаш те банирале, а?имав бан 1 месец,ама некој си продужил да ЈАДЕ ГОМНА!!!!!!
И викаш те банирале, а?
Зашто?![]()
Рома се многу слаби или Аталанта се прејаки?
За 17 минути комотно можеше да биде 0:4 а ја чекам Рома 1.
Не пратам ама 100 пати сум се зезнал на такви утакмици лајв... ќе ја видиш едната страна растура, шанса по шанса... уплаќаш и одеднаш овие ќе им брцнат 1-2 гола и ќе заврши.Рома се многу слаби или Аталанта се прејаки?
За 17 минути комотно можеше да биде 0:4 а ја чекам Рома 1.
Исто и Јуве е крив што арсенал не може да земе титула,се сложувам со тебе.
Греота сте!!!!!!!!!!!!!!
--- надополнето: 7 октомври 2012 во 08:33 ---
глеам дека само јас сум зборел за калчополи секад,имав бан 1 месец,ама некој си продужил да ЈАДЕ ГОМНА!!!!!!ама Конте е крив.
Ај да не цитирам 5 души, накратко. Арсенал нема играно во втора дивизија од 1919 година. 1.Последниве две децении е константен учесник во ЛШ.
2.Никогаш не бил вмешан во местенки и потплатени судии!
3.Ниеден тренер до сега не им бил вмешан во местенки!
4.Ниеден тренер не им бил обвинет за убиство!
5.Игра во најсилната лига во светот!
Јувентус е виновен за губење на позицијата во ЛШ, поради тоа што местеше натпревари па го казнија и деградираа во серија Б со минус поени! На негово место играа послаби италијански тимови(удинезе, рома, наполи), кои неможат да поминат група. Тоа доведе до губење на поените кај фифа!
Да немаше местенки, можеби сериа А ќе беше најсилна во светот.
Арсенал освои титула без пораз во зенитот на Премиер!најсилна лига можеби англија е али едно 4-5 години... додека италијанскта беше најдобра едно 50-60 години.... значи Јуве има освојувано титули додека италијанска била најквалитетна а арсенал... и кога англиската беше послаба неможат пак да имаат титули .... ај сеа гитла сите арсеналовци
Арсенал освои титула без пораз во зенитот на Премиер!
Немам намера да се натегам тука, ама гледам сте запнале ко хиени...
Јас не гледам некој од нас да соли памет у ваш форум,ај гитла малиАрсенал освои титула без пораз во зенитот на Премиер!
Немам намера да се натегам тука, ама гледам сте запнале ко хиени...
^^ ондак што го спомувате Арсенал неколку страни наназад?