Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
Очигледно ти не го користиш тој твој мозок. Тоа што јас викам долго време е само во разговорот напоменато и пратам долго време фудбал и знам многу работи а 5 а 7 години не гледам разлка ;). Аааааа и дај малку и логички размслувај чукни си ја главата за ( долго време ) хахахахаххха(y)
:pos: :pos:
Само во разговор е напоменато, океј не се важи тоа.

И финтата со тоа што не гледаш разлика, а 5 години , а 7 години е тоа што тие 5 години пауза се прекинаа, додека тие 7 години на Арсенал не се знае уште колку ќе се зголемуваат.

:pos: :pos:
Само во разговор е напоменато, океј не се важи тоа.

И финтата со тоа што не гледаш разлика, а 5 години , а 7 години е тоа што тие 5 години пауза се прекинаа, додека тие 7 години на Арсенал не се знае уште колку ќе се зголемуваат.
Да баш така браво за тебе. И нормално како викаат јувенташите колку и лошо да збориш за нив ние го сакаме и почитуваме, епа сега колку и да збориш лошо и колку и да си против арсенал јас го сакам и не навивам за нив за титулите колку има и дали има го сакам од срце, а додека вие само се фалите со тие ваши титули тука се гледа разликата само тоа ви е во глава ете тоа е тоа......пази титули со местење со судиска помош тоа не е клуб затоа и ве казнуваат ;) но колку и да зборме се е залудно и јас за вас и вие за мене.

Јас морам да признаам во каква криза е вашиот мил Милан се гледа очигледно од авион и прашање е дали и ќе се подобрите :) па добро со помош на автоголови да :pos:
Mилан увек имал подеми и падови...за разлика од Арсенал кој неможе да се мрдне од 3то место... :) Лш Трофеј само на слика го имате видено.... А и башка ве плеснавме 4-0 така да....:)

Да баш така браво за тебе. И нормално како викаат јувенташите колку и лошо да збориш за нив ние го сакаме и почитуваме, епа сега колку и да збориш лошо и колку и да си против арсенал јас го сакам и не навивам за нив за титулите колку има и дали има го сакам од срце, а додека вие само се фалите со тие ваши титули тука се гледа разликата само тоа ви е во глава ете тоа е тоа......пази титули со местење со судиска помош тоа не е клуб затоа и ве казнуваат ;) но колку и да зборме се е залудно и јас за вас и вие за мене.
Па тогаш што го потиш дека долгооооо време го немало Јуве во криза бил, сега па титулите не се важни зашто сепак ти го сакаш клубот, ете и тие со местење им ги одземаа.
И мојот тим не е осудуван за местење зашто не навивам за италијанска екипа.

Сакам кажам незнам речам ти е работава.:confused:

Се заплетка и сега наместо да не ја задлабочуваш ти уште повеќе циркуз правиш.Оди во кујна да не ти загори јадењето, остави фудбал.:pos:

Сме местеле, со титули сме се фалеле, па не сме имале дооооолгооооо време титула ама пак сме навивале иако лошо зборувале.....нареден бисер?:pipi:

ENZO MARESCAAAAA!!!!

Super gol od sloboden udar za 1-1 ... Kievo-Samp , 61 ' .

Добро невесто, не сваќаш дека ако не беше Јувентус и овој играч кој НИЕ ви го дадовме сега ти немаше да знајш кој е Арсенал? Треба малку почит да имаш спрема Јуве, ако не нешто повеќе.

Henry.jpg

Нема ја Dolce отишла да се подмачкува за вечер а вие се расправајте. :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom