Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 29.047
- Поени од реакции
- 62.080
Ја го поштуем Јуве како клуб кој успеал да победи во вкупно 2 италијански лиги 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Е не, не се Интер па цела историја да не испаднат..Ја го поштуем Јуве како клуб кој успеал да победи во вкупно 2 италијански лиги![]()
Mnogu si pameten be bravo za tebe..................samo do lani neznam kade bea Juventus, a za prethodnite godini pa stvarno neznam kade bea gi nemase dolgoooooooooo vremei pak ke kazam mnogu si pameten bre GOSPODINE
![]()
До лани го немаше Јуве али и годините кога го немаше пак освои титула 2006 а арсенал не знам последен пат кога освоиле титула или последен пат кога биле минимум 3 место у лига а камоли да освојат или да бидат 2 место... Така да шетај мала !
Ти очигледно не пратиш премиер а јадешза Арсенал.
Јувентус ја направи италијанската лига со 3 претставника у ЛШ.
И да, Арсенал не освоил шампионска титула у втора лига![]()
Како Јувентус ја направил Серија А со три претставника во ЛШ кога не ни учествуваше последниве 2 години во евро куповите?Ти очигледно не пратиш премиер а јадешза Арсенал.
па коа неможат...и максимумот им е 3то место...Ти очигледно не пратиш премиер а јадешза Арсенал.
Исто и Јуве е крив што арсенал не може да земе титула,се сложувам со тебе.Ти очигледно не пратиш премиер а јадешза Арсенал.
глеам дека само јас сум зборел за калчополи секад,имав бан 1 месец,ама некој си продужил да ЈАДЕ ГОМНА!!!!!!ама Конте е крив.Стварно , да не беше Јувентус , немаше ни ФИГЦ да знаеме што значи![]()