док не каже lets win seria B ќе истрпам сезона во ЛЕ. А може и две како тргнала работата.Samuel: 'Let's win the Europa League!'
Прегледај го приврзокот 44207
Не, затоа што Италијаниве се спремаат да го местат европсково сегаБев отсутен 2 дена, наместија нешто Јуве во меѓувреме?
се шалам де...
Мора да се живеј од нешто. Знајш колку е скап бензинот до Полска и Украина?Не, затоа што Италијаниве се спремаат да го местат европсково сега. 3-0 од Русија не е малку.
Денеска поевтинува за 0.5 денариМора да се живеј од нешто. Знајш колку е скап бензинот до Полска и Украина?
Да,-12 бода следната сезона,ја наместиле со Новара и Чезена,со Интер и со Милан дома и гости...Бев отсутен 2 дена, наместија нешто Јуве во меѓувреме?
се шалам де...
Според мене не може уште од сега бидејќи е рано, сеуште не го знаеме третиот патник од Сериа Б што ќе игра в година во Сериа А, а моментално знаме само датум што ќе се игра првото коло сеуште не е излезен и распоредот за во година, тој некаде излегува средината на јули така да најдобро би било тогаш да се направи нова тема за Сериа А.новата сезона почнува на 26 август така да припремајте ја новата тема![]()
Плус, уште не знаеме дали Јуве ја освои титулата или му е одземена поради местењеСпоред мене не може уште од сега бидејќи е рано, сеуште не го знаеме третиот патник од Сериа Б што ќе игра в година во Сериа А, а моментално знаме само датум што ќе се игра првото коло сеуште не е излезен и распоредот за во година, тој некаде излегува средината на јули така да најдобро би било тогаш да се направи нова тема за Сериа А.
И друг пат кога ќе местат нека има некој пораз, вака в очи мава местеното.Плус, уште не знаеме дали Јуве ја освои титулата или му е одземена поради местење![]()
Си ја наместивте пак титулата, тоа веќе го знаеме, али мислам дека нема да ви ја одземат бидејќи сте греотка. Видовме како Јуве губи во финале на Куп Италија кога не местиПлус, уште не знаеме дали Јуве ја освои титулата или му е одземена поради местење![]()