Serie A 2011/2012

• Креатор на темата Креатор на темата Kostic
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.
абе зошто админите ја затвориле темата со наслов "Инзаги во Вардар" јас мислам дека заслужува место барем во "чек дис аут" :D:pos:

* и тука завршија слатките денови на Интер за наредните 2 декади :свиркам:

Бев отсутен 2 дена, наместија нешто Јуве во меѓувреме? :icon_lol:

се шалам де...
Не, затоа што Италијаниве се спремаат да го местат европсково сега :icon_lol:. 3-0 од Русија не е малку.

Не, затоа што Италијаниве се спремаат да го местат европсково сега :icon_lol:. 3-0 од Русија не е малку.

Мора да се живеј од нешто. Знајш колку е скап бензинот до Полска и Украина?

Бев отсутен 2 дена, наместија нешто Јуве во меѓувреме? :icon_lol:

се шалам де...

Да,-12 бода следната сезона,ја наместиле со Новара и Чезена,со Интер и со Милан дома и гости...

се шалам и ја:)

новата сезона почнува на 26 август така да припремајте ја новата тема :pipi:

новата сезона почнува на 26 август така да припремајте ја новата тема :pipi:
Според мене не може уште од сега бидејќи е рано, сеуште не го знаеме третиот патник од Сериа Б што ќе игра в година во Сериа А, а моментално знаме само датум што ќе се игра првото коло сеуште не е излезен и распоредот за во година, тој некаде излегува средината на јули така да најдобро би било тогаш да се направи нова тема за Сериа А.

Според мене не може уште од сега бидејќи е рано, сеуште не го знаеме третиот патник од Сериа Б што ќе игра в година во Сериа А, а моментално знаме само датум што ќе се игра првото коло сеуште не е излезен и распоредот за во година, тој некаде излегува средината на јули така да најдобро би било тогаш да се направи нова тема за Сериа А.
Плус, уште не знаеме дали Јуве ја освои титулата или му е одземена поради местење:)

Плус, уште не знаеме дали Јуве ја освои титулата или му е одземена поради местење:)

И друг пат кога ќе местат нека има некој пораз, вака в очи мава местеното.

Си ја наместивте пак титулата, тоа веќе го знаеме, али мислам дека нема да ви ја одземат бидејќи сте греотка. Видовме како Јуве губи во финале на Куп Италија кога не мести :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom