Serie A 2011/2012

• Креатор на темата Креатор на темата Kostic
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.
395406_10150508771493865_155863448864_8578844_1155362387_n.jpg

Ало бе, што ви е? Дајте раздвижете се малце, калчополи 2, Морати продолжува по старо, а - у, ова е бетер од пеналите на Милан. Нека не се палат шинтерашиве демек стигаат некој кога пак за опстанок ќе се борат за некое коло.

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn
Мирни сме,знаејќи кој ви е тренер
inter-ranieri-segnale-positivo.jpg

Не само што дадовте гол од офсајд,него погзлачка победа не можеше да биде,типично лузерска игра од Раниери.

Милан нека се плашат, ние сме на првата позиција и не планираме да се симнеме од таму уште долго.Знаејќи дека тренер вие е вечното "второ место" нема од што да се плашиме.Не атакувате на нашата поизиција.Радувајте се бар до мечот со нас кога пак ке играте :icon_mrgr:

Многу? Сигурно помалку од Милан и Јувентус...

Наброј ми ги тие пенали што сме ги добиле последниве 5 години ... Само 5 пенали во задњи 5 години сме имале он ми вика помалку сомнителни пенали добиле од Јуве и Милан :facepalm: ...

Наброј ми ги тие пенали што сме ги добиле последниве 5 години ... Само 5 пенали во задњи 5 години сме имале он ми вика помалку сомнителни пенали добиле од Јуве и Милан :facepalm: ...
Интер мести, Интер глуми пенали(дајвинзите на Дел Пиеро, Красиќ етц..), Интер бил во Серија Б...
Среќен?

Oscar del Calcio
Handanovic
Maggio,Thiago Silva,Ranocchia, Armero
Hamsik, Thiago Motta,Boateng​
Di Natale, Cavani, Ibrahimovic​
MIGLIOR GIOCATORE ASSOLUTO Ibrahimovic
MIGLIOR GIOCATORE SERIE B - Stephan El Shaarawy
MIGLIOR ALLENATORE Massimiliano Allegri​
ARBITRO- Nicola Rizzoli

Награда доби и Удинезе, по мене сосема оправдано. Многу паметно си работат луѓето...

Бенитез и Гасперини хед ту хед за најбољи тренер:D

Интер мести, Интер глуми пенали(дајвинзите на Дел Пиеро, Красиќ етц..), Интер бил во Серија Б...
Среќен?

Како што ти викаш - дај линк или губи се ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom