Serie A 2011/2012

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.246
Поени од реакции
13.172

"It was very wrong of him," Gargano told Sport 890. "I do not know if I could call it cowardice, but he could certainly have broken my leg with that challenge.

"At the time of the foul I was furious and I do not know how I managed to control myself.

"Instinctively, I would have given him a couple of slaps, but luckily I managed to remain calm. I could not hurt my team by being sent off.

"Sneijder knew what he had done, in fact he never got close to me again during the match. He knew he risked being slapped."

Казна некаква ?
Доживотна забрана за играње фудбал!Мислам дека најправедно би било...(y)

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.898
Секако моментално е дрво и да го казнат и да не го казнат никаков ќар од него. ;)

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
Кировски ајде оди на фејсбук коментирај по спортденес, таму трескај глупости, никој не те знае, нема статија за Интер а да не јадеш бурек, овде сите ти се смеат, ќе го поминеш Спасов, тој се стабилизира последно време :pos:

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.898
Кировски ајде оди на фејсбук коментирај по спортденес, таму трескај глупости, никој не те знае, нема статија за Интер а да не јадеш бурек, овде сите ти се смеат, ќе го поминеш Спасов, тој се стабилизира последно време :pos:
Боле ли те вистината па крекаш? :pos:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Боле ли те вистината па крекаш? :pos:
Лигушко,ти повеќе го мразиш Интер отколку што го сакаш Милан.
Оди коментирај на линковите од спорт денес,убаво ти вика Томекк,те читам скоро секој ден и искрено добро ти иде,успеваш да ме насмееш мене а и сите други што те читаат.
Неизживеан еден.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.898
Уживај си лигушко ;)
Продолжи да ме читаш, мислам да читаш на спорт денес некој друг и си замислуваш дека сум јас :icon_lol:

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.407
Поени од реакции
25.285
Спасов сега е потпишан I'm Back? Или не е тој? Ако да, ко така стабилизацијата кај него ми се чини скоро невозможна. :icon_lol:
Уствари еднаш пишав како мислам дека изгледаат Кировски и Спасов. Отприлика ко воџава на клипов.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.253
Поени од реакции
46.646
Добар е Спасов у последно време бе :)
После 6 правења на акаунти на кгн се стабилизира, се шпекулира дека со правењето на седмиот акаунт ќе почне полека но сигурно да го освојува и делот од форумот наречен Филм и Тв. :D

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Снајдер за она заслужи барем три утакмици суспензија во првенство, иако нема да му бидат префрлени во Сериа А, за жал. Идиотизам човече, без сарказам, најсериозен сум.

hotmail

GiO
Член од
1 февруари 2008
Мислења
1.333
Поени од реакции
426
Дека заслужува казна, тоа е очигледно, а и намерно го удри се виде, иако не памтам кога вака удрил Снајче некогаш друг играч.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Сакам само да го поздравам типацот не ми текнува кој беше што викаше дека Јуве ќе биде поразен или од Аталанта или Удинезе ... Сам ќе се пронајде ..
--- надополнето: 29 јануари 2012 во 12:32 ---
19. Round Atalanta - Juventus 21.01.2012
20. Round Juventus - Udinese 29.01.2012

Послем овие две утакмици малце другачие ќе глеаш на работите, премногу високо летнавте во облаци а заборави дека твојот Јуве спаси глава и против Рома и против Наполи на кој два натпревари требаше да искочи како поразен ( али јбг не се случи) и за тоа Јуве е рамо до рамо моментално со Милан. А и на последново гостување кај Лече можам да кажам не бевте нешто најсјани затоа што и последниот во Сериа А создаде бајаги шанси за да стигне до израмнување. Искрено јас првиот пораз на Јувентус го глеам во некој од овие два горе споменати натпревари ќе видиме колку ќе се деси у најмала рака 2 кикса ( нерешено ).
:pipi:
--- надополнето: 29 јануари 2012 во 13:38 ---

"It was very wrong of him," Gargano told Sport 890. "I do not know if I could call it cowardice, but he could certainly have broken my leg with that challenge.

"At the time of the foul I was furious and I do not know how I managed to control myself.

"Instinctively, I would have given him a couple of slaps, but luckily I managed to remain calm. I could not hurt my team by being sent off.

"Sneijder knew what he had done, in fact he never got close to me again during the match. He knew he risked being slapped."

Казна некаква ?
Среќа што Снајдер е џуџенце и тежи 20 кила со се кревет, иначе некој друг вол да го нагази вака 100% ќе му ја скрши ногата и нема да игра цела година ради повреда ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom