P
PewDiePie
Гостин
Ако ги собиравме до сега пролеаните солзи на навивачите на јуве,Македонија на море ќе излезеше.
Во 2006 играа Сиена-Јуве 0-3 и сите 3 гола беа постигнати во првите 10 минути ама не сум сигурен за точната минута на третиот гол.Мислам дека Рома постави рекорд во Калчото, изгледа никој нема поведено со 3-0 за само 8мин
Прочитај уште еднаш што сум напишал...Оди измиј си очте и погледи ја снимката дали ночерино ја удри со рака топката
Аха .. јас добив таква информација и затоа пишав "изгледа" бидејќи не сум сигуренВо 2006 играа Сиена-Јуве 0-3 и сите 3 гола беа постигнати во првите 10 минути ама не сум сигурен за точната минута на третиот гол.
Ти разбери што сакав јас да кажамПрочитај уште еднаш што сум напишал...
Солзи? Дај не биди смешен молим те па први сме има ли причина д плачиме? правдата ќе излезе на виделина некаде во МајАко ги собиравме до сега пролеаните солзи на навивачите на јуве,Македонија на море ќе излезеше.
Абе глумел не глумел многу до сега вакви пенали непостоечки сте добиле тоа ми е поентата, а дали се лизнал несакајки или намерно сам си паѓа добил непостоечки пенал ...Ова го викаш глумење? Ова? Сериозно? Тоа што се лизна од топката го викаш глумење? Епа алал нека му е, прв играч што глуми пенал со тоа што се лизга од топката, обично сите глумат за старт од играч, али овој дека топката го бутнала...
Многу? Сигурно помалку од Милан и Јувентус...Абе глумел не глумел многу до сега вакви пенали непостоечки сте добиле тоа ми е поентата, а дали се лизнал несакајки или намерно сам си паѓа добил непостоечки пенал ...
Moжно е да ти е точна информацијата не викам не. Реков дека не сум сигурен за точната минута на третиот гол на Јуве. Интересна беше ситуацијата врзана за мене и овој меч. Бев на свадба на братучед и свадбата беше од 15:00. Додека се собираа гостите го замолив келнерот да ми ја пушти Јуве и накај 10 минута му реков шефе можеш да исклучиш. Значи мечов се одигра на 30.04.2006 година.Аха .. јас добив таква информација и затоа пишав "изгледа" бидејќи не сум сигурен