Serie A 2011/2012

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.521
Поени од реакции
4.404
Не ми текнува на утакмицава, од пред колку години е?

Дали ако еднаш судијата згрешил за Интер треба вечно да се правдаат грешките во утакмиците на Јувентус и Милан и обратно...

Колку пати оваа сезона Интер беше оштетен е неспоредливо со Милан и Јувентус...
--- надополнето: 15 јануари 2012 во 16:09 ---

Се зезаш, нели?
Важна утакмица за вас беше..од пред 3 сезони.Но само на оваа ми текнуваше има и повеќе и не е само ендаш грешка на судија кога вие сте во прашање,а кога е Јуве и Милан одма Калчополи 2,3,4 итн итн.
--- надополнето: 15 јануари 2012 во 16:59 ---
Не ми текнува на утакмицава, од пред колку години е?

Дали ако еднаш судијата згрешил за Интер треба вечно да се правдаат грешките во утакмиците на Јувентус и Милан и обратно...

Колку пати оваа сезона Интер беше оштетен е неспоредливо со Милан и Јувентус...
--- надополнето: 15 јануари 2012 во 16:09 ---

Се зезаш, нели?
Важна утакмица за вас беше..од пред 3 сезони.Но само на оваа ми текнуваше има и повеќе и не е само ендаш грешка на судија кога вие сте во прашање,а кога е Јуве и Милан одма Калчополи 2,3,4 итн итн.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.045
Поени од реакции
6.072
Поради вакви резултати не очекувам врв после 38 коло, иако си се надевам на тоа.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.921
Поени од реакции
41.893
Секогаш на јувенташите после нова година им паѓа формата тоа е факт во последните 2-3 години. :D
Mногу среќа имаат што сеуште играат со комплетен прв состав а доколку имаат 2-3 повреди како што имаа Миланските екипи во почетокот на сезоната, на крај ќе бидат во друштво на Лече и Новара ;)
Дојде време Бориело и Красич да ги вадат, а плавушата обравда ја наградата - кантата :pos:

Falcao

rossonero per sempre
Член од
28 мај 2008
Мислења
1.986
Поени од реакции
561
Поклони од судија да не се знаат да се искористат.

1 несвирнат пенал за Каљари,
чист офсајд на Дел Пиеро при ударот со глава кога Агаци направи МАГИЈА и му ја скроти:icon_lol:

И незнаев дека се толкави лигловци играчиве на Јуве, при секој прекин одат се бунат кон судијата нарочито Маркизио, плачипички!

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.242
Поени од реакции
8.142
Поклони од судија да не се знаат да се искористат.

1 несвирнат пенал за Каљари,
чист офсајд на Дел Пиеро при ударот со глава кога Агаци направи МАГИЈА и му ја скроти:icon_lol:

И незнаев дека се толкави лигловци играчиве на Јуве, при секој прекин одат се бунат кон судијата нарочито Маркизио, плачипички!
И недосуден пенал над Матри, да не заборавиме. Каљари го искористи поклонот од судијата и тоа многу добро.

Falcao

rossonero per sempre
Член од
28 мај 2008
Мислења
1.986
Поени од реакции
561
И недосуден пенал над Матри, да не заборавиме. Каљари го искористи поклонот од судијата и тоа многу добро.
ПФфф, кој црн пенал .. симулираше исто како и Видал подоцна.

Има поклони од судии, али треба и да знаеш да ги искористиш ;)

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Не знам дали си ироничен но она ако беше пенал јас сум Мајкл Даглас!

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.242
Поени од реакции
8.142
ПФфф, кој црн пенал .. симулираше исто како и Видал подоцна.

Има поклони од судии, али треба и да знаеш да ги искористиш ;)
Не ме зафркавај. Сезонава се изнагледав од вакви досудени пенали за било кој фаворит во Серија А. и тоа по имало и по 2 на меч. Колку што бе Каљари оштетени толку беа и Јуве. Сега можам и ја да се правам наудрен ко дечково слепо црево подоле и да викам -што, пенал за Каљари?:pos:- ама не е тоа тоа. Во последно време избегавам да коментирам судење ама дај не го терајте муабетот во насока дека Каљари е оштетен. Сега уште ќе испадне дека требале да победат. Доста им е бод, толку заслужија реално.

Член од
1 декември 2010
Мислења
1.294
Поени од реакции
2.781
немаше никаков контакт меѓу играчот на Каљари и Матри, сето тоа беше само не толку добро изведена глума од страна на Матри, која за негова несреќа судијата добро ја забележи и му покажа жолт картон :)

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.242
Поени од реакции
8.142
Не знам дали си ироничен но она ако беше пенал јас сум Мајкл Даглас!
Муабетот ми е дека фурате тука филм дека Каљари е оштетен и требал демек да победи да не бил судијата. Да дадеше пенал за Каљари во прво, можеби воопшто немаше да го дадат тој гол на почеток на второ (зошто би нападнале кога имаат 1-1), а плус сум сигурен дека потоа и за Матри ќе досудеше пенал. Така да, Јуве киксна заслужено и тоа е тоа. Не барајте преку леб погача.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.326
Поени од реакции
15.581
Оштетен беше јуве денеска, само биланезиве нејќат да признаат...

Член од
1 декември 2010
Мислења
1.294
Поени од реакции
2.781
Оштетен беше јуве денеска, само биланезиве нејќат да признаат...
Интераш?
Сега ќе викате дека Јуве бил оштетен, кога не влегувате во конкуренција за првото место... :P

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Муабетот ми е дека фурате тука филм дека Каљари е оштетен и требал демек да победи да не бил судијата. Да дадеше пенал за Каљари во прво, можеби воопшто немаше да го дадат тој гол на почеток на второ (зошто би нападнале кога имаат 1-1), а плус сум сигурен дека потоа и за Матри ќе досудеше пенал. Така да, Јуве киксна заслужено и тоа е тоа. Не барајте преку леб погача.
брат што и да кажиме или напишиме ние нема да смени ништо во реалноста...затоа ако му обврнуваш внимание на секој кој што напишал си ебало мајката..ќе се спобудалиш психички ако се решиш со сите да се расправаш бидејќи тука во форумот има најразлични карактери ..некои се разбираат ,некои не..па затоа искулирај и не е никаков фактор што напишал некојси фан на Милан или на Интер во обичен форум во Македонија за натпреварот Јувентус-Каљари ..грешки на судиите имало и ќе има и то е то..нема потреба од нервози.....и да Forza Palermo:D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom