Serie A 2011/2012

• Креатор на темата Креатор на темата Kostic
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе ако на Милан му свират пенали секое коло не значи дека и Каљари ја има истата привилегија. И само последново беше игра со рака и тоа играчот на Каљари го погоди Пирло и тоа не влијаеше на шутот, зошто овој шутна со 2 на саат ко првооделенче.
Види дали шутнал со два на саат или сто нема везе , игра со рака у шеснаес . Пред тоа му удри во рака на Бонучи и на барзаљи . Кога коментаториве на Скај Италија викаат дека се пенали и се чудат на одлукиве што друго да кажам.

Навистина бе педери ова судиите во Италија. До кога ќе го оштетуваат Јувентус?! Галијани сигурно вмешал прсти и во овој натпревар (следува сликата ’Галијани со мобилен’)!

Абе знаеме дека ракометот е во Ниш шо сега во Торино ли го преместија? :icon_lol:

Види дали шутнал со два на саат или сто нема везе , игра со рака у шеснаес . Пред тоа му удри во рака на Бонучи и на барзаљи . Кога коментаториве на Скај Италија викаат дека се пенали и се чудат на одлукиве што друго да кажам.
Пред играта на Пирло со рака, немаше друга ситуација. Ни Барзаљи ни Бонучи играа со рака. Играчите на Каљари бараа вратена топка од Бонучи а не пенал.
Јувентус ако се мести за шампион годинава јас не знам кој не се мести тогаш. Па 18 коло е и како е можно за екипа која постојано напаѓа да се има досудено само еден пенал и тоа небитен во 93 минута на водство од 1-0? Ако фатиме да броиме грешки од почеток на сезона, Јувентус ќе испадне повеќе оштетен отколку што добил ама ај нека ви биде.
И да, ако Пирло е Лазаров, тогаш Сидорф кој е?

Обично кога не игра Интер не пишувам за други утакмици за судиски грешка ама ова го претераа .
3 пенали чисти имаше за Каљари во прво полувреме . Сите три беа удари во рака . Овие на Скај Италја почнаа да се смеат , не им се верува на коментаториве.
Ги чекам 1 у кладилница и не ми одговара да свирнат ама ова е смешно , трагично е ...

пенал се суди ако РАКАТА Е ОДЛЕПЕНА ОД ТЕЛОТО како што беше во случајот со Пирло,залепена рака на телото се смета како ДЕЛ ОД ТЕЛОТО......можеби судијата немаше добар агол па направи превид кога топката го погоди Пирло во раката која му беше крената горе за време на ударот

Иначе ова беше една судиска грешка нели ? :)
Не ми текнува на утакмицава, од пред колку години е?

Дали ако еднаш судијата згрешил за Интер треба вечно да се правдаат грешките во утакмиците на Јувентус и Милан и обратно...

Колку пати оваа сезона Интер беше оштетен е неспоредливо со Милан и Јувентус...
--- надополнето: 15 јануари 2012 во 16:09 ---
Абе ако на Милан му свират пенали секое коло не значи дека и Каљари ја има истата привилегија. И само последново беше игра со рака и тоа играчот на Каљари го погоди Пирло и тоа не влијаеше на шутот, зошто овој шутна со 2 на саат ко првооделенче.
Се зезаш, нели?

Не ми текнува на утакмицава, од пред колку години е?

Дали ако еднаш судијата згрешил за Интер треба вечно да се правдаат грешките во утакмиците на Јувентус и Милан и обратно...

Колку пати оваа сезона Интер беше оштетен е неспоредливо со Милан и Јувентус...
--- надополнето: 15 јануари 2012 во 16:09 ---

Се зезаш, нели?
Кажи ми дали ова сега намаше да биде пенал за Милан? Овој па уште жолт на Матри му покажа!

пенал се суди ако РАКАТА Е ОДЛЕПЕНА ОД ТЕЛОТО како што беше во случајот со Пирло,залепена рака на телото се смета како ДЕЛ ОД ТЕЛОТО......можеби судијата немаше добар агол па направи превид кога топката го погоди Пирло во раката која му беше крената горе за време на ударот
Исто така се суди и ако е во неприродна позиција. И се суди ако топката е упатена кон гол.

Џенова направи пресврт за 2 минути :pos:

Кажи ми дали ова сега намаше да биде пенал за Милан? Овој па уште жолт на Матри му покажа!
Ќе беше пенал за Ибрахимовиќ сигурно, но тоа не значи дека навистина беше пенал. Судиите се катастрофа, само што за едни се повеќе, за други помалце, за трети скоро ич...

Исто така се суди и ако е во неприродна позиција. И се суди ако топката е упатена кон гол.

да,само под услов ако е за екипата на Милан и во ниеден друг случај(зборувам за рака залепена за телото)

Каков пенал беше суден за Удинезе денес:tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom