во Италија пак еднаш врни и терените им се до колена во кал 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Среќа за вас, зашто ќе го изедевте![]()

Слабо дренажи во Катанија !

сега на суво им даваме два гола за 20мин
[
а ти да објаснеше кој му кур бизнис на Енрике што го вади Де Роси и го клава Гаго???..ти си еден од личностите кој се во ланецот на местени утакмици каде Дони е главна алка..па и сигурно знаеш да објасниш за овај потег!

градежен,А заврне толку од жабариве фудбал никако ќе им се накваси косата.сега на суво им даваме два гола за 20мин
--- надополнето: 15 јануари 2012 во 03:40 ---
на земјоделски си?![]()
градежен,А заврне толку од жабариве фудбал никако ќе им се накваси косата.

Абе ако на Милан му свират пенали секое коло не значи дека и Каљари ја има истата привилегија. И само последново беше игра со рака и тоа играчот на Каљари го погоди Пирло и тоа не влијаеше на шутот, зошто овој шутна со 2 на саат ко првооделенче.Обично кога не игра Интер не пишувам за други утакмици за судиски грешка ама ова го претераа .
3 пенали чисти имаше за Каљари во прво полувреме . Сите три беа удари во рака . Овие на Скај Италја почнаа да се смеат , не им се верува на коментаториве.
Ги чекам 1 у кладилница и не ми одговара да свирнат ама ова е смешно , трагично е ...
Проблемот е во старите стадиони, организацијата на домакинот и справувањето со ваквите временски непогоди ... во Англија и стадионите се понови и подобри и домаќинот знае да си ја заврши работата .. а доколку заврне на стадионот на Киево, тогаш 100 англичани да повикаш нема да помогнат
- а изјавата на Тоти е во контекст на тоа што тој е изваден и сигурно ќе нема право да игра кога ќе се доигра мечот .. глуп е новинарот кој го прашал![]()
Не е до тоа, треба пари за да се имплементираат water draining и under-soil heating.Јас само два успеав да фатам, другиот пенал сум го пропуштил.
И така се знаеше однапред кој е шампион, Интер сигурно нема да биде, али ќе се случи пак Калчополи 2...

Јас само два успеав да фатам, другиот пенал сум го пропуштил. 2...