Serie A 2011/2012

• Креатор на темата Креатор на темата Kostic
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.
Totti: "Ma la partita è stata sospesa definitivamente? Si gioca domani?"
Giornalista SkySport: "Forse si giocherà domani, non si sa"
Totti: "No domani non posso, devo andare al cinema" :pos:

Чекајте превод од Бене:icon_lol:

Во Англија дождот се користи за да се освежи теренот, па и играчите. Во Италија го користат за прекин на натпревари, или причина да не се ни одигра.:icon_lol:

сега на суво им даваме два гола за 20мин :cool:
[

а ти да објаснеше кој му кур бизнис на Енрике што го вади Де Роси и го клава Гаго???..ти си еден од личностите кој се во ланецот на местени утакмици каде Дони е главна алка..па и сигурно знаеш да објасниш за овај потег!

а ти да објаснеше кој му кур бизнис на Енрике што го вади Де Роси и го клава Гаго???..ти си еден од личностите кој се во ланецот на местени утакмици каде Дони е главна алка..па и сигурно знаеш да објасниш за овај потег!

Па го извади Де Роси а потоа и Тоти, да не се повредат, теренот беше катастрофа, зошто да ризикува ? плус Де Роси имаше жолт ради соблачање на дресот, малку фалеше на тој терен да добие уште еден жолт ...
Дони главна алка пффф .. ќе видиш за некое време кој се главните фаци а играат во Сериа А .. Мунтари највеќе местел :D:pos:

сега на суво им даваме два гола за 20мин :cool:
--- надополнето: 15 јануари 2012 во 03:40 ---

на земјоделски си? :D
градежен,А заврне толку од жабариве фудбал никако ќе им се накваси косата.

градежен,А заврне толку од жабариве фудбал никако ќе им се накваси косата.

Проблемот е во старите стадиони, организацијата на домакинот и справувањето со ваквите временски непогоди ... во Англија и стадионите се понови и подобри и домаќинот знае да си ја заврши работата .. а доколку заврне на стадионот на Киево, тогаш 100 англичани да повикаш нема да помогнат :D

- а изјавата на Тоти е во контекст на тоа што тој е изваден и сигурно ќе нема право да игра кога ќе се доигра мечот .. глуп е новинарот кој го прашал :)

Обично кога не игра Интер не пишувам за други утакмици за судиски грешка ама ова го претераа .
3 пенали чисти имаше за Каљари во прво полувреме . Сите три беа удари во рака . Овие на Скај Италја почнаа да се смеат , не им се верува на коментаториве.
Ги чекам 1 у кладилница и не ми одговара да свирнат ама ова е смешно , трагично е ...

Јас само два успеав да фатам, другиот пенал сум го пропуштил.

И така се знаеше однапред кој е шампион, Интер сигурно нема да биде, али ќе се случи пак Калчополи 2...

Обично кога не игра Интер не пишувам за други утакмици за судиски грешка ама ова го претераа .
3 пенали чисти имаше за Каљари во прво полувреме . Сите три беа удари во рака . Овие на Скај Италја почнаа да се смеат , не им се верува на коментаториве.
Ги чекам 1 у кладилница и не ми одговара да свирнат ама ова е смешно , трагично е ...
Абе ако на Милан му свират пенали секое коло не значи дека и Каљари ја има истата привилегија. И само последново беше игра со рака и тоа играчот на Каљари го погоди Пирло и тоа не влијаеше на шутот, зошто овој шутна со 2 на саат ко првооделенче.

Проблемот е во старите стадиони, организацијата на домакинот и справувањето со ваквите временски непогоди ... во Англија и стадионите се понови и подобри и домаќинот знае да си ја заврши работата .. а доколку заврне на стадионот на Киево, тогаш 100 англичани да повикаш нема да помогнат :D

- а изјавата на Тоти е во контекст на тоа што тој е изваден и сигурно ќе нема право да игра кога ќе се доигра мечот .. глуп е новинарот кој го прашал :)

Стадионите во Англија се воглавно уште пред втора светска војна изградени, Олд Трафорд еве е 1910 изграден :) Не е до тоа, треба пари за да се имплементираат water draining и under-soil heating.

Јас само два успеав да фатам, другиот пенал сум го пропуштил.

И така се знаеше однапред кој е шампион, Интер сигурно нема да биде, али ќе се случи пак Калчополи 2...
NEWS_1236180124_maicon_siena-inter.jpg

Иначе ова беше една судиска грешка нели ? :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom