Serie A 2011/2012

• Креатор на темата Креатор на темата Kostic
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.
Да да, и јас мислам дека три места се таман :)

contemoratti.jpg

E да, Конте стварно перика носи, ова сериозно, не дека сликата погоре, затоа уствари и намерно ја направил овој од goal.com вака. ( или па имал апла успешна трансплатација на коса иако толкави резултати ептен се ретки )

Стварно незнам зошто некои екипи од Италија се тепаат за места во Европа кога потоа испаѓаат од клубови за кои чуле само тие што се од нивниот град. Просто ме чуди како и Лацио воопшто поминаа... а да, играа со екипа од Македонија, затоа.

Не ни знам искрено што очекувавте вие од Рома. Ај на овој дуел пак некако, али ги продадоа своите најдобри играчи, Вучинич и Менез. Немојте Бојан да ми го спомнувате, дечкото беше 24та резерва во Барса, ниту искуство, ниту е нешто посебно. Вучинич колку и да беше паднат во форма, сепак е класа-две над Бојан, Менез исто така е подобар од Бојан.
Ништо не праат Рома оваа сезона ни во Серија А, Интер, Милан и Јувентус ќе се борат за скудетото...

Не ни знам искрено што очекувавте вие од Рома. Ај на овој дуел пак некако, али ги продадоа своите најдобри играчи, Вучинич и Менез. Немојте Бојан да ми го спомнувате, дечкото беше 24та резерва во Барса, ниту искуство, ниту е нешто посебно. Вучинич колку и да беше паднат во форма, сепак е класа-две над Бојан, Менез исто така е подобар од Бојан.
Ништо не праат Рома оваа сезона ни во Серија А, Интер, Милан и Јувентус ќе се борат за скудетото...
Абе се тоа во ред, нова екипа, нови играчи, неискусни, ама Слован бе брат? Па Работнички да паднеше со нив ќе се надеваше на пласман понатаму!!! Нема шанси Рома намерно да испаднале за да се посветат на Серија А. Па овие и да не сакаш ќе ги поминеш бе мајка му стара.

Жабаришта глупи ....Ств. се лупаат за Лига Европа а после испаѓаат (да не речам намерно) од екипченченченченченца ....Lame ...

А да ....Ова вчера со Рома ме потсети на изјавата на Тоти која чинам идеше вака:

"Ќе освојам Лига на Шампиони со Рома па ќе се повлечам"

Ohhhhhhh Noooooooooooooooooooo:ROFLMAO:

The AIC is trying to avoid the strike, offering a temporary agreement until June 2012. The FIGC will give their reply later today.

Трета-четврта сезона по ред мора да се апелира за да се стави Лацио во анкетата, аман бе :)

Трета-четврта сезона по ред мора да се апелира за да се стави Лацио во анкетата, аман бе :)

Не мора Лацио да го стават, али барем нека ги стават Слован Братислава :)

Не мора Лацио да го стават, али барем нека ги стават Слован Братислава :)
Ама ако ги стават Слован Братислава, некој што е веќе на анкетата ќе мора да отпадне :icon_lol:

Ете, го ставив и Лацио. (y)

Ќе се одложи првото коло а?

AC Milan го потврди тоа...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom