Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 28.619
- Поени од реакции
- 59.432
Да да, и јас мислам дека три места се таман
три ама да ги исклучат од Лига Европа . Само нека има за лига на шампиони и сите среќниДа да, и јас мислам дека три места се таман
Абе се тоа во ред, нова екипа, нови играчи, неискусни, ама Слован бе брат? Па Работнички да паднеше со нив ќе се надеваше на пласман понатаму!!! Нема шанси Рома намерно да испаднале за да се посветат на Серија А. Па овие и да не сакаш ќе ги поминеш бе мајка му стара.Не ни знам искрено што очекувавте вие од Рома. Ај на овој дуел пак некако, али ги продадоа своите најдобри играчи, Вучинич и Менез. Немојте Бојан да ми го спомнувате, дечкото беше 24та резерва во Барса, ниту искуство, ниту е нешто посебно. Вучинич колку и да беше паднат во форма, сепак е класа-две над Бојан, Менез исто така е подобар од Бојан.
Ништо не праат Рома оваа сезона ни во Серија А, Интер, Милан и Јувентус ќе се борат за скудетото...
Не мора Лацио да го стават, али барем нека ги стават Слован БратиславаТрета-четврта сезона по ред мора да се апелира за да се стави Лацио во анкетата, аман бе
Ама ако ги стават Слован Братислава, некој што е веќе на анкетата ќе мора да отпаднеНе мора Лацио да го стават, али барем нека ги стават Слован Братислава
Тоа и ми е поентатаАма ако ги стават Слован Братислава, некој што е веќе на анкетата ќе мора да отпадне