Serie A 2011/2012

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.918
Поени од реакции
41.882
Juventus: 30 Storari, 2 Lucio, 4 Caceres, 5 Masi, 11 De Ceglie, 22 Asamoah, 23 Vidal, 26 Lichtsteiner, 27 Quagliarella, 32 Matri, 39 Marrone.
Викаш само 1-2 првотимци?:D
Епа како што знам од овие само двајца им се во прв состав оној со кој играа цела сезона. Ги нема дефанзивците и Киелини, Пирло, Маркизио, Пепе, Вучинич, Буфон, Џакерини.... кои се во прв состав

Член од
14 март 2010
Мислења
16.921
Поени од реакции
16.193
Видал, Лихштајнер, Матри...
Лусио не го играат прва?
Баш добро изигра денес за Интер.:D
--- надополнето: 21 јули 2012 во 21:48 ---
Епа како што знам од овие само двајца им се во прв состав оној со кој играа цела сезона. Ги нема дефанзивците и Киелини, Пирло, Маркизио, Пепе, Вучинич, Буфон, Џакерини....
На клупа се тие шо ги наброја.

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.182
Поени од реакции
8.260
Само Интер е со 70-80% прв состав освен овој левиот бек се е состав планиран за идна сезона.
Милан и Јувентус ќе играат само со 1-2 првотимци (Лиштајнер+Видал) а кај нас (Боатенг+Робињо) и некои нови играчи али тоа не спаѓа во прв состав.
И Амброзини го забарави.
Друго кој прв состав кога 60% од играчите си отидоа од Милан, така да овие што играат за Милан 50-50 ке бидат во првиот тим на Милан.

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.373
Поени од реакции
1.596
Да ти ебам теренот во Бари , бетер од стариот Градски е , 4 до сега се повредија :mad:

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.918
Поени од реакции
41.882
Бетер од нива. Овој куп е малер за повреди.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Лусио не го играат прва?
Баш добро изигра денес за Интер.:D
--- надополнето: 21 јули 2012 во 21:48 ---
Буфон​
Лихт-Барзаљи-Бонучи-Киелини​
Видал-Пирло-Маркисио​
Пепе-Матри-Вучко​
Ако дојде напаѓач и Матри нема да е прв состав. Значи убаво пиша дечкото 2 првотимци имаше на мечот со Интер.​

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Колку напнувато со тоа, дали играче со прв тим или не. Демек Бонучи е поквалитетен од Лусио? Ама ете, првотимец бил.
А на Маркизио најкасно крај на Октомври му давам, додека да се пресели на клупа и на негово место почне да игра Асамоа.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Колку напнувато со тоа, дали играче со прв тим или не. Демек Бонучи е поквалитетен од Лусио? Ама ете, првотимец бил.
А на Маркизио најкасно крај на Октомври му давам, додека да се пресели на клупа и на негово место почне да игра Асамоа.
Бонучи не бил поквалитетен од Лусио во текот на кариерите на двајцата ама сега кога Лусио има 40 години е Кока Кола за него. Асамоа на турниров воопшто не ме импресионира. Според мене ако не се подобри за 100%, тешко да му земе место на Маркизио.

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Што се чудите за теренот, Хари им ја шитнал старата трева од Градски ;)

Бјанконеро, за Бони си во право ама за Аса не се согласувам, момакот знае да игра фудбал, ќе има ротација нон-стоп на средината, многу утакмици се во прашање.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Што се чудите за теренот, Хари им ја шитнал старата трева од Градски ;)

Бјанконеро, за Бони си во право ама за Аса не се согласувам, момакот знае да игра фудбал, ќе има ротација нон-стоп на средината, многу утакмици се во прашање.
Јас му дадов оценка за турниров, не за општо. Среќен сум што Асамоа е дел од Јуве ама едноставно на турниров не ме импресионираше. Мора многу да поработи на својата игра ако сака место во првиот тим.

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Ќе го спреми Тони Конте, сепак тренира само 10ина дена. ;)

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.335
Поени од реакции
26.274
Асамоа на турниров воопшто не ме импресионира. Според мене ако не се подобри за 100%, тешко да му земе место на Маркизио.
Зар го доведовте во прашање првотимскиот статус на Маркизио во Јуве? Не е можно :ROFLMAO:

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Зар го доведовте во прашање првотимскиот статус на Маркизио во Јуве? Не е можно :ROFLMAO:
Маркизио од прв тим ни со багер не го вадат. Лани си го зацементира местото и тоа му е довека:)

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.382
Каков идиот е Де Лауреантис човече... Вчера изјави дека на Кавани не би му дал плата над 6м, а денес изјавува дека би го продал само за 100м :pos: Кој ебен парадокс...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom