Serie A 2011/2012

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
а вие очекувате ремет а ?? па не паѓаме на ваше ниво уште не ви стана јасно излеа
Така е ние сме простите што се заебаваме и сакаме да ни помини времето со шеги,а вие сте господите од големото друштво каде не се спуштате на такво ниско ниво какви што сме ние од фан клуб Интер ..животот е премногу краток за да бидиш сериозен,а да реметиш(заебаваш) некого не е ништо страшно бидејќи сепак се работи за форум!

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.967
Поени од реакции
23.503
Масерот на Марли има предност пред Бенитез :D
Масерот на Милан Ендо го одбил Морати, бидејќи не сакал да назадува во кариерата :pos:

Најверојатно нов тренер на Интер ќе биде Серсе Косми со порничите :pos:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.967
Поени од реакции
23.503
Жал ми е искрено !!

А и Д Грејт ќе се наљути и ќе ми дое у Тетово !

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.831
Поени од реакции
17.776
Така е ние сме простите што се заебаваме и сакаме да ни помини времето со шеги,а вие сте господите од големото друштво каде не се спуштате на такво ниско ниво какви што сме ние од фан клуб Интер ..животот е премногу краток за да бидиш сериозен,а да реметиш(заебаваш) некого не е ништо страшно бидејќи сепак се работи за форум!
Братче ај Олади !

Добро има тема негде тука на мкд форуми кај шо можи да се дискутира и разговара како луге и навивачи на серија А и нашите 'почитувани' клубови ? Разбирам ривалитет и сето тоа ама веќе досадно станва : триплета , 29 титули , 7 ЛШ ..... жими таквото кога пола од вас тврдат дека не навиваат за клубот поради титулите тогаш зошто воопшто ги спомнувате? За клуб се навива со срце а кога некој друг ке се прчи со титули,играчи, звезди тогаш ако си вистински навивач или фан или како сакате ти само прчи се се со љубовта бидејки титулите звездите итн ке ги снема и ке згаснат а тоа што ке остане е љубовта кон клубот ( пр Лидс,Нотингем,Џенова.......и ред др) a лугето кој навиваат само за титули никогаш нема да го осетат тоа чуство како е да сакаш клуб и како е кога вашиот клуб ке освои титула па макар било и Serie C1\A.

Fino alla fine Forza Piacenza ! (ете )

П.С. пред да видам што ке напиши некој да нагласам не солам ум и не сум попаметен од вас тука.

Извинете за оф топикот мораше некој да го речи .

С

сашенко

Гостин
Срање сте искрено.Ние бар по нашите пукавме тогаш кога не идеше (знавме од каде иде проблемот), не вака да се вадиме со фората "и на вас не ви идеше ви текнува?".Сите имале лоши периоди јбг, доаѓаат и проаѓаат, останете кул па остајте ги тие шо се праат фраери ако на нивниот тим им иде сега да им потрае радоста барем овде (ништо не трае вечно).ПС:Ви текнува кога пред две години викав дека на Јуве играчите протестираат против тренерот и дека се курчат на терен и намерно губат од вакви инфериорни тимови? Ми се насмеа некој тогаш кога го пишав тука ама мислам дека се дешава истото моментално кај интер.Можда сум грешка ама кога знаеш дека имаш капацитет и кога некој прави будала од тебе со некои божем "тактики" нормално дека се игра без воља.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.700
Поени од реакции
88.702
Добра душа има Морати, ќе му даде уште 2-3 шанси на Гасперини и ќе го шутне :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop