I
IBIZA SOUND
Гостин
inter = tapa
затоа мававте ремет...............по толкав долг пост...........како “запечен“ затвореник од долгогодишна затворска казна........Не гледам фудбал последните 5 години туку рпатам од 2000 година кгоа Интер беше утше полош од денес..ако мислиш дека навивам за клубот поради титули и слава гаднос е лажиш..ако ти си таков не мроа сите да ги окарактеризирваш..јас кажав дека јадовте ремет последните години..ништо страшно не напишав!
Без секс 20 годинизатоа мававте ремет...............по толкав долг пост...........како “запечен“ затвореник од долгогодишна затворска казна........
20 години??..јас гледам фудбал од 2000 и сумс е радувал многу на Интер..е сега..Без секс 20 години
2006????1986-2006 ... 2012-2032?
3-1 aj aj
ние сме тука да ти ја кажиме историјата на Калчото.....ти само кулирај и осеќај се како оригинал Интераш.........ете Маци ќе ти кажи до кога......20 години??..јас гледам фудбал од 2000 и сумс е радувал многу на Интер..е сега..
Браво бе, јунаци2006????
Може на хартија,али на терен некој друг ја крена.
ние сме тука да ти ја кажиме историјата на Калчото.....ти само кулирај и осеќај се како оригинал Интераш.........ете Маци ќе ти кажи до кога......
Во право си, некој крева титули2006????
Може на хартија,али на терен некој друг ја крена.
Иначе по последниве случувања,Ајварфест оваа година ќе се одржува во Милано
несомнено ви е кратко памтењетоВо право си, некој крева титули