Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Вчера Торес, денес Бориело, дали доаѓа крај на светот?
Првин Робињо да дајт гол и после крај на светот.Вчера Торес, денес Бориело, дали доаѓа крај на светот?
Вчера Торес, денес Бориело, дали доаѓа крај на светот?
Богами големи турбуленции се случија. Нема да ме чуди да не поплави некое цунами од Вардар во скоро времеРеал ја победи Барселона....Надал го победи Џокович...Торес дава гол за финале...Сека Алексич за задржување на предноста за титулата...Интер почна да игра фудбалл...очигледно нешто се случува со светот
Реал ја победи Барселона....Надал го победи Џокович...Торес дава гол за финале...Сека Алексич за задржување на предноста за титулата...Интер почна да игра фудбалл...очигледно нешто се случува со светот
Ние на потешки маки бевме со Бориело отколку вие со Робињо, верувајПрвин Робињо да дајт гол и после крај на светот.
Не се плаши нема да бидит за брзо.
Немаше пенал за Јуве, беше неколку сантиметри пред 16-ник ама тешко можеше да се процени. Туку гледам Неста и за голман го бивало, гледам никој не го пофалил за парадата, топката го удира во рака крената нагоре, чист пенал за Џенова. Не бива вака со судииве во Италија![]()