- Член од
- 27 ноември 2007
- Мислења
- 30.956
- Поени од реакции
- 73.831
Чист пенал како солза, затоа и не гракаат за пеналот на Јуве
Сеуште се во основно.Нели ви е срам да кењате вака против екипа која поради судиски одлуки ќе изгуби титула? И тоа најгласни се фановите на екипата која ќе освои најверојатно скудето поради такви одлуки на штета на Милан, башка што и на меѓусебен дуел судиите му помогна на Милан така што му поништија чист гол!!! А, да не правиме муабет што во исто коло и Јуве доби поклонет пенал...
Имавте ли предмет ЕТИКА во средно?
HE.Нели ви е срам да кењате вака против екипа која поради судиски одлуки ќе изгуби титула? И тоа најгласни се фановите на екипата која ќе освои најверојатно скудето поради такви одлуки на штета на Милан, башка што и на меѓусебен дуел судиите му помогна на Милан така што му поништија чист гол!!! А, да не правиме муабет што во исто коло и Јуве доби поклонет пенал...
Имавте ли предмет ЕТИКА во средно?
А вие во забавиштеСеуште се во основно.
Јас како што знам имаеш доста грешки и на двете страни.Во директниот дуел, ако веќе сакаш да правиш маубет за тоа, стај ги на листа и двата поништени гола (на двете страни).Ако пак ми почнеш со маубетот ке беше крај на утакмицата ако Милан водеше два нула, поздрав и да не го отвороварме маубетов пак.Баба ванѓа маубети батали.Никој незнае шо ке беше, ама сите видовме шо се деси.Два поништени гола имаше.На другите утакмици каде што биле оштетени Милан, собери ми колку бодови сте изгубиле, а јас лично ќе ги соберам на Јуве бодовите што му беа одземени пошто имаше и наши поништени голови и недосудени пенали за нас (како и недосудени пенали на наши противници против нас, и тие сум ги видел ќе си ги стаам на листата).А не го заборавај и ова коло.Само не рачунај судиски грешки, туку бодовна корист од судиски грешки.Непостоечки пенал за Јуве (неискористен), пенал постоечки за Џенова (недосуден).Бодовна корист има Милан од ова така? Ако сакаш да го направиш ова ајде, ако не не мораш ни да ме цитираш.Грешки имало на сите страни, срамота е било кој да се вади за неуспехот на својот тим ради ова.А еве шо и да испадне од работава, баш ме интересира кој стварно имал повеќе корист.Еве ако има некој друг заинтересиран можеме да провериме све.Баш ме интересиракоја ќе освои најверојатно скудето поради такви одлуки на штета на Милан,
Абе не се замарај што им објасуваш, ќе ти речат дека Јуве местелЈас како што знам имаеш доста грешки и на двете страни.Во директниот дуел, ако веќе сакаш да правиш маубет за тоа, стај ги на листа и двата поништени гола (на двете страни).Ако пак ми почнеш со маубетот ке беше крај на утакмицата ако Милан водеше два нула, поздрав и да не го отвороварме маубетов пак.Баба ванѓа маубети батали.Никој незнае шо ке беше, ама сите видовме шо се деси.Два поништени гола имаше.На другите утакмици каде што биле оштетени Милан, собери ми колку бодови сте изгубиле, а јас лично ќе ги соберам на Јуве бодовите што му беа одземени пошто имаше и наши поништени голови и недосудени пенали за нас (како и недосудени пенали на наши противници против нас, и тие сум ги видел ќе си ги стаам на листата).А не го заборавај и ова коло.Само не рачунај судиски грешки, туку бодовна корист од судиски грешки.Непостоечки пенал за Јуве (неискористен), пенал постоечки за Џенова (недосуден).Бодовна корист има Милан од ова така? Ако сакаш да го направиш ова ајде, ако не не мораш ни да ме цитираш.Грешки имало на сите страни, срамота е било кој да се вади за неуспехот на својот тим ради ова.А еве шо и да испадне од работава, баш ме интересира кој стварно имал повеќе корист.Еве ако има некој друг заинтересиран можеме да провериме све.Баш ме интересира
Брат не е проблем, ме интересира стварно кој повеќе имал корист и би завршиле со овие маубети еднаш за увек кога ке провериме.Ако некој сака ајде, ако не нека биде фер и нека не пишува веќе за ова пошто одбил да провериме за точно да знаеме....Абе не се замарај што им објасуваш, ќе ти речат дека Јуве местел
овие муабети ќе престанат ко ќе сватат дека не е проблемо кај судите или Јувентус,туку кај то шо пола тим му е повреден а другата пола се бескичмењаци шо ги заболе за тимот и за навивачите на Милан. (со чесни искличоци ко Боатенг и Касано)Брат не е проблем, ме интересира стварно кој повеќе имал корист и би завршиле со овие маубети еднаш за увек кога ке провериме.Ако некој сака ајде, ако не нека биде фер и нека не пишува веќе за ова пошто одбил да провериме за точно да знаеме....
Ама имаше грешки и против нив, не дека немало.Ама имаше на двете страни.Е сеа за да не нагаѓаме, ајде да ги преброиме.Најфер за двете страни ке биде вака.Никој да не збори од памет или од клипови шо фанови ги правеле.овие муабети ќе престанат ко ќе сватат дека не е проблемо кај судите или Јувентус,туку кај то шо пола тим му е повреден а другата пола се бескичмењаци шо ги заболе за тимот и за навивачите на Милан. (со чесни искличоци ко Боатенг и Касано)
грешки имаше,ама тие секоја грешка одма ја поврзват со Јувентус и со купени судии. Наместо тимој ко Џенова да ги мачкат на леб,тие се занимават со conspiracy theoriesАма имаше грешки и против нив, не дека немало.Ама имаше на двете страни.Е сеа за да не нагаѓаме, ајде да ги преброиме.Најфер за двете страни ке биде вака.Никој да не збори од памет или од клипови шо фанови ги правеле.