Serie A 2011/2012

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.935
Поени од реакции
8.833
Напунете ги овие пичкиве римски што само против Интер играат како да им е последна утакмица..
хаха ова што треба да значи ? :icon_lol: .. по која логика мислиш дека даваат се од себе против Интер, не е Интер екипата која толку многу ја мраземе, тоа што вие тогаш бевте толку боси(па и цела сезона) и ве тепа дури една Рома е друга работа .. доколку мислиш на ривалитетот кој се створи претходните неколку години и тоа паѓа во вода, ги нема веќе тие играчи, оние играчи кои го тепаа Интер се млади,играат прва сезона во Рома и незнаат ништо за ривалството и омразата што се створи овие години,истото важи и за тренерот Енрике, затоа немој на тоа да се вадиш дека играле посебно мотивирано против Интер ..

еве да им честитам победа на фановите на Јуве .. сосема залужена .. имам замерки кон судијата, ама нема да плачам како 50-60% од членовите тука, бидејќи мислам дека победата и онака ќе отидеше кај Јуве, можеби не со толку голема разлика, кажете му фала на Бергонци, што направи победата да испадне послатка и поубедлива ;)

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Итаљаните ги ебат скапите рентања на стадионите (затоа и Интер почна свој стадион а и Каљари мислам ...) по 10м годишно мислам им земаа или така нешто ... + тоа што се куртони и глумат дека се прејаки за ЛЕ и испаѓаат уште по групи ..... калкуланти еден КУП се ....кој им ебе матер ....

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Играчите на Јувентус дефиниција за здивеност односно 102,3 % мотивираност! :cuc:
Уште првите 30тина мин. си ја завршија работата...
До тренерот е, он ги мотивира...

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.163
Поени од реакции
6.040
Без разлика на тоа кој од Рома,Лацио,Наполи или Удинезе ќе оди во ЛШ ќе биде голем срам за Итаљанскиот фудбал.Кај првенствово се уназадува уште мизерен претставник во ЛШ им фалеше на Итаљаниве за сликата да биде комплетна.
Па ај тогаш нека има 2 претставника само. Нека идат Јувентус и Милан, а тоа трето место нека се даде на некоја друга лига. Или можда треба на Интер да се поклони тоа трето место бидејќи се јаки на име, без разлика на тоа што сезонава беа помизерни од сите тимови што ги наброја...

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.238
Поени од реакции
8.136
Сега ќе ти кажам, значи на Рома лани им досија во нејзина корист пенали против лацио, а ланската сезона беше небитна за Рома, така да тоа што го кажа ти падна во вода, друга работа, поланската сезона судија 1 или два пенала за Рома но и за Лацио судија и тоа во истиот меч, ама лацио не го искористи пеналот .. знам што ти беше зборот и еве ќе ти кажам дека Рома таа година не ја форсираа во битката со Интер ..
Не ми беше муабетот за тоа дали Рома била форсирана. Да била форсирана, веројатно ќе била шампион. Муабетот ми беше дека секоја сезона екипа од врвот добива ветер во грб со некоја судиска одлука (една од неколкуте ситуации на кои во моментот ми текна беше ова со Рома, инаку, ништо лично) ама проблем настанува помеѓу навивачите кога таа екипа од врвот е Јувентус.

Друга работа, ти реков дека реално сонуваш?:)
--- надополнето: 23 април 2012 во 02:00 ---
Знајте ли дека ако освои Спортинг ЛЕ, Португалија ви го зема четвртото место на табелата уште годинава. :eek: Португалија :eek:... Сепак не е веројатно да освојат Спортинг, но наредната сезона сте многу загрозени.
Наредните 2-3 места на таа листа се исти к*р според бројот на места во УЕФА натпреварувањата. Инаку да, голем срам за италијанскиот фудбал ќе биде тоа што лига како португалската ќе се најде пред нив.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.935
Поени од реакции
8.833
Не ми беше муабетот за тоа дали Рома била форсирана. Да била форсирана, веројатно ќе била шампион. Муабетот ми беше дека секоја сезона екипа од врвот добива ветер во грб со некоја судиска одлука (една од неколкуте ситуации на кои во моментот ми текна беше ова со Рома, инаку, ништо лично) ама проблем настанува помеѓу навивачите кога таа екипа од врвот е Јувентус.

Друга работа, ти реков дека реално сонуваш?:)

Да, сепак примерот не ти е на место, бидејќи на Рома никогаш судиите не им помагале толку многу, дури и таа година ти што ја кажа, немаше некој "ветер во грбот" како што ти велиш,конкретно и за примерот ти кажав, судијата прво досуди пенал за лацио(на резултат 2-1 за лацио),тие промашија, потоа досуди пенал за Рома, кој им е крив на лацио што промашуваат ..
а кога таа екипа од врвот е Јуве, тогаш нормално ќе настане сомнеж, бидејќи Јуве е веќе клуб со такво досие, кога некој момак би ограбил банка, би лежел затвор за тоа и кога ќе испадне, доколку повторно има грабеж во банка, нормално е прво во него да се посомнева, таков е случајот и со Јуве, кога веќе местеле еднаш и биле осудени за тоа, навивачите веднаш за најмала работа и судиска грешка во корист за Јуве ќе ги посочат Јуве за местачи, јас лично не сум баш од тие(јас си знам што си мислам за Јувентус и тие местнки, ама не ми се зборува за тоа), ама ги сваќам и тие така што мислат ;)

btw ова не го сметам за сон, туку за кошмар, се надевам дека вакви кошмари во иднина нема да имам :D

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.238
Поени од реакции
8.136
Да, сепак примерот не ти е на место, бидејќи на Рома никогаш судиите не им помагале толку многу, дури и таа година ти што ја кажа, немаше некој "ветер во грбот" како што ти велиш,конкретно и за примерот ти кажав, судијата прво досуди пенал за лацио(на резултат 2-1 за лацио),тие промашија, потоа досуди пенал за Рома, кој им е крив на лацио што промашуваат ..
а кога таа екипа од врвот е Јуве, тогаш нормално ќе настане сомнеж, бидејќи Јуве е веќе клуб со такво досие, кога некој момак би ограбил банка, би лежел затвор за тоа и кога ќе испадне, доколку повторно има грабеж во банка, нормално е прво во него да се посомнева, таков е случајот и со Јуве, кога веќе местеле еднаш и биле осудени за тоа, навивачите веднаш за најмала работа и судиска грешка во корист за Јуве ќе ги посочат Јуве за местачи, јас лично не сум баш од тие(јас си знам што си мислам за Јувентус и тие местнки, ама не ми се зборува за тоа), ама ги сваќам и тие така што мислат ;)

btw ова не го сметам за сон, туку за кошмар, се надевам дека вакви кошмари во иднина нема да имам :D
Имаш и ти длабоко замешано прсти во сите тие скаламуции па затоа не ти се збори а ние обичните смртници ќе трескаме глава од ѕид:) .
Инаку, само продолжи да сонуваш такви резултати ама и кажувај ги тука за да можеме да извлечеме некаква финансиска корист:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom