Serie A 2011/2012

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.928
Поени од реакции
8.806
Имаш и ти длабоко замешано прсти во сите тие скаламуции па затоа не ти се збори а ние обичните смртници ќе трескаме глава од ѕид:) .
Инаку, само продолжи да сонуваш такви резултати ама и кажувај ги тука за да можеме да извлечеме некаква финансиска корист:)
хаха и јас како обичен смртник си имам свое мислење за јуве, калчополи и те ствари, али ти кажав не ми се зборува, бидејќи ми е досадна таа тема, од 413 страни напишани, 300стр. се за калчополи, затоа не ми се отвара уста :D

кажав досега ја имам сонувано Рома како од Јуве губи(пред ово меч, дури два пати) и не само овој пат туку и порано и соновите се секогаш со Јуве:) .. нареден сон повторно ќе го кажам, доколку се случи да сонувам слично нешто :)

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Ako Milan ne osvoi titula, toa ke bide samo poradi sudiite koi DIREKTNO vlijaeja oshtetuvajkji go so ponishtuvanje na CHISTI GOLOVI.

Ako Juve osvoi titula, nema da bide nezasluzeno.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Па ај тогаш нека има 2 претставника само. Нека идат Јувентус и Милан, а тоа трето место нека се даде на некоја друга лига. Или можда треба на Интер да се поклони тоа трето место бидејќи се јаки на име, без разлика на тоа што сезонава беа помизерни од сите тимови што ги наброја...
Незнам од кај го извади Интер ама кога веќе ги спомна убеден сум дека би извадиле подобар резултат од Лацио,Рома или Удинезе.Зборот ми беше дека тие што ги набројав ќе треба да се засилат бааги зошто со моменталните тимови прашање е дали групи ќе поминат.

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
E па Џенова лани мастурбираше на испаѓањето на Сампдориа сега ќе ја снајде истото и мило ми е поради тоа ... Навивачите му рекле на Капитенот Марко Роси да им рече на сите играчи да ги соблечат дресовите зошто не заслужувале да ги носат...за овој потег СЕКОЈА ЧЕСТ !!!

Член од
23 февруари 2012
Мислења
464
Поени од реакции
285
E па Џенова лани мастурбираше на испаѓањето на Сампдориа сега ќе ја снајде истото и мило ми е поради тоа ... Навивачите му рекле на Капитенот Марко Роси да им рече на сите играчи да ги соблечат дресовите зошто не заслужувале да ги носат...за овој потег СЕКОЈА ЧЕСТ !!!
Се е ок .. ама Џенова нема да испадне .. Иди гледај го распоредот на Џенова и Лече .. Лече го пречекува Наполи , му гостува на Јувентус .. а Џенова според мене нема да испадне и СЕ НАДЕВАМ да не падне.. Многу историја имаат и нај стариот италјански клуб.. + градот ќе нема ниту еден претставник во СЕРИЕ А .. А Лече во последните 10 кола од кога го превзеде Серсе Козми , ми делува доста симпатична екипа .. али као е во прашање ЏЕНОВА-ЛЕЧЕ .. Тутта а вита ЏЕНОВА :LOL:

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
Се е ок .. ама Џенова нема да испадне .. Иди гледај го распоредот на Џенова и Лече .. Лече го пречекува Наполи , му гостува на Јувентус .. а Џенова според мене нема да испадне и СЕ НАДЕВАМ да не падне.. Многу историја имаат и нај стариот италјански клуб.. + градот ќе нема ниту еден претставник во СЕРИЕ А .. А Лече во последните 10 кола од кога го превзеде Серсе Козми , ми делува доста симпатична екипа .. али као е во прашање ЏЕНОВА-ЛЕЧЕ .. Тутта а вита ЏЕНОВА :LOL:
Симпатиите повеќе ми се наклонети према Сампдорија затоа ги мрзам Џенова :D . Сега го видов распоредот до крај Лече ако остане у лига ќе биде светско чудо ... Што има врска ако испадне Џенова ќе си игра со Сампродија дерби во Серија Б :D ако не ги заебе Сампдорија да влезе во Серија А а овие да испаднат :pos: !!

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916

Колку убоо кажано :icon_lol:
Респект за ова, респект и за Малдини и Дел Пиеро, можеби на теренот беа фудбалски ривали, но во реалноста се добри пријатели... Карактерот го прави фудбалерот, а богами овие двајца лево се икона за своите клубови..

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
а шо мислеа они да прават кога го купија џилардињо!
мада и немаат толку лош тим за испаѓање и не верувам дека ќе испаднат
следната ќе ја играм за да тепаат, само не знам дали дома или у гости играат

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom