Serie A 2011/2012

• Креатор на темата Креатор на темата Kostic
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.
2 пенали за Јувентус, 2 направени од голман(регуларен или престрог), 2 црвени

Колку црвени има Рома сезонава и Стекеленбург?

8 црвени во серија А. Мислам дека добро избројав:)
Нашиве по 4 имаат. Да нема лутење:icon_lol:

Ќе има ли реприза на ова?

Нема да биде незаслужено ако Јувентус ја освои титулата, едноставно си газат. Иако има уште неколку кола до крај, јас мислам дека Јувентус нема да кикснат, но ќе видиме.

Не, не општо цела сезона мислев.
Знам имам повеќе пати приметено Рома црвен картон, некогаш и два. Исто и за Стекеленбург.
ова е втор за стекеленбург и тоа од истиот судија а се на се рома има поќе од 6 мислам. Оваа рома сезонава е само за потсмев и ништо друго

2 пати ги гледам Рома, 2 пати Стекеленбург добива црвен...

Ова сигурно го немам постирано, се изнасмеав кога го видов.Ова е пред мечот Јуве-Милан.Видете ги соблекувалните на Јуве на новиот стадион па после соблекувалните на гостите колку се мизерни у споредба со тие нивните.Доаѓаш на стаидионот, све модерно и убаво и влегуваш у оваа гостинскава соблекувална :pos:, колку само демотивира ова човече

Ја гледате разликата помеѓу Јуве и Милан

МИЛИНА бе да ја гледаш Јувентус .... ЈУВЕНТУС СТАДИУМ :icon_lol:

Пупоне ти се мочам у тоа сонојте ти се мочам, но ја кажав и пред една недела не ни очекуев Рома да ни заврши услуга туку Лече или некоја екипа друга што се бори за опстанок, мада не очекуев Милан да киксе со Болоња !

Напунете ги овие пичкиве римски што само против Интер играат како да им е последна утакмица..

Па поголеми пички од вас нема. Не заборавајте како педерски ги ''поткупивте'' Сампдорија и Сиена...

Коментаторов за Јувентус навива или да? :)

Yess:icon_mrgr:

roma-juve4-0_2.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom