^^GoRiLLaZ^^
Happiness...?
И после пак кажете Јуве не заслужува да го земе скудето... до сега со сите екипи се бореа до последна секунда!
Како само ги мотивира Конте, то е чудо.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Според мене и Јуве и Милан ја заслужуваат, само треба да изджиме до крај и да видиме каде ќе оди титулата.И после пак кажете Јуве не заслужува да го земе скудето... до сега со сите екипи се бореа до последна секунда!
![]()
Доминација!!!
Според мене , Јувентус ја ЗАСЛУЖУВА СКУДЕТОТО оваа година.. Над 90 % од натпреварите оваа година сме ги доминирале и тоа какоо... Единствени без пораз и со најдобра одбрана ..
Играта на Јувентус е по убава за неутралниот навивач со таа на Милан ..
СЛЕДНО КОЛО
Милан-Џеноа
Чезена-Јувентус
Предавник, од следно коло Јуве да си ги играш на тикет. Само ако ги уплатиш МиланКолку и да ги мразам за она што ми го направија со Киево..Јувентус се екипата која заслужува да биди шампион..прво поради тоа што играат убедливо најдобар фудбал во Сериа А оваа сезона,второ бидејќи се единствени непоразени,трето поради тоа што на сите дерби натпревари докажаа дека се зрела екипа и ги надиграа своите противници,четврто поради тоа што гинат на теренот и се борат за секоја можна топка.

Предавник, од следно коло Јуве да си ги играш на тикет. Само ако ги уплатиш Милан![]()
..Милан ме нема паднато на Ливче уште од 2009 година кога извадија 2-2 против Рома на гости
.. е тоа е екипа а не како Јувентус со Киево дома 1-1 

Милан се жалат на повредите, еве ние од таборот на Јуве се жалиме на нашата реализација .. Како и да ја вртиш исто ти е хахаха![]()
знаеш шо збориш море?Како не е исто, потпуно исто еМилан се жалат на повредите, еве ние од таборот на Јуве се жалиме на нашата реализација .. Како и да ја вртиш исто ти е хахаха![]()

Има чаре за ова се вика Робињо.Милан се жалат на повредите, еве ние од таборот на Јуве се жалиме на нашата реализација .. Како и да ја вртиш исто ти е хахаха![]()
Пеерче,Дел Пиеро е ова![]()
Џеноа сеа е посериоооозноооо ,, Играат со Милан на Сан Сиро.. значи лако Џеноа може да го јаде...