Serie A 2011/2012

• Креатор на темата Креатор на темата Kostic
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.
И после пак кажете Јуве не заслужува да го земе скудето... до сега со сите екипи се бореа до последна секунда!

Како само ги мотивира Конте, то е чудо.

И после пак кажете Јуве не заслужува да го земе скудето... до сега со сите екипи се бореа до последна секунда!

Како само ги мотивира Конте, то е чудо.
Според мене и Јуве и Милан ја заслужуваат, само треба да изджиме до крај и да видиме каде ќе оди титулата.

577399_332525343468119_151379411582714_841097_1425879802_n.jpg

Доминација!!!

Според мене , Јувентус ја ЗАСЛУЖУВА СКУДЕТОТО оваа година.. Над 90 % од натпреварите оваа година сме ги доминирале и тоа какоо... Единствени без пораз и со најдобра одбрана ..

Играта на Јувентус е по убава за неутралниот навивач со таа на Милан ..

СЛЕДНО КОЛО

Милан-Џеноа
Чезена-Јувентус

Колку и да ги мразам за она што ми го направија со Киево..Јувентус се екипата која заслужува да биди шампион..прво поради тоа што играат убедливо најдобар фудбал во Сериа А оваа сезона,второ бидејќи се единствени непоразени,трето поради тоа што на сите дерби натпревари докажаа дека се зрела екипа и ги надиграа своите противници,четврто поради тоа што гинат на теренот и се борат за секоја можна топка.

577399_332525343468119_151379411582714_841097_1425879802_n.jpg

Доминација!!!

Според мене , Јувентус ја ЗАСЛУЖУВА СКУДЕТОТО оваа година.. Над 90 % од натпреварите оваа година сме ги доминирале и тоа какоо... Единствени без пораз и со најдобра одбрана ..

Играта на Јувентус е по убава за неутралниот навивач со таа на Милан ..

СЛЕДНО КОЛО

Милан-Џеноа
Чезена-Јувентус

Колку го заслужува Јувентус толку го заслжува и Милан!Кој и да освои година нема да биде незаслужено...

Колку и да ги мразам за она што ми го направија со Киево..Јувентус се екипата која заслужува да биди шампион..прво поради тоа што играат убедливо најдобар фудбал во Сериа А оваа сезона,второ бидејќи се единствени непоразени,трето поради тоа што на сите дерби натпревари докажаа дека се зрела екипа и ги надиграа своите противници,четврто поради тоа што гинат на теренот и се борат за секоја можна топка.
Предавник, од следно коло Јуве да си ги играш на тикет. Само ако ги уплатиш Милан :P

Предавник, од следно коло Јуве да си ги играш на тикет. Само ако ги уплатиш Милан :P

Не бе..ако некој ве одржи во борбата за скудетото тоа ќе бидам само јас:D..Милан ме нема паднато на Ливче уште од 2009 година кога извадија 2-2 против Рома на гости:D.. е тоа е екипа а не како Јувентус со Киево дома 1-1 :pos:

Милан се жалат на повредите, еве ние од таборот на Јуве се жалиме на нашата реализација .. Како и да ја вртиш исто ти е хахаха :P

Милан се жалат на повредите, еве ние од таборот на Јуве се жалиме на нашата реализација .. Како и да ја вртиш исто ти е хахаха :P

Уф, да ни ги дадат головите нас а да им ги вратат сите играчи здрави сеа? Хмм, чек да размислам...НЕ:pos: знаеш шо збориш море?

Како не е исто, потпуно исто е :pos:

Има чаре за ова се вика Робињо.
Ако сакате земете го ефтино ќе ви го дајме.

Се шалам бре, и ние се жалиме за нешто и они се жалат за нешто, сите си се жалат за по нешто ...
--- надополнето: 12 април 2012 во 01:05 ---
Дури сега го видов голот на Суљо стварно јебачки е, дефинитивно гол на колото...

Пеерче,Дел Пиеро е ова:pipi:

Брат и Роналдињо, Роберто Карлос, Пирло и Жунињо Пернабукано у најдобри денои у еден играч ако сака нека е тоа беше голманска грешка, ја сум тренирал фудбал и сум бил голман, и тоа беше срамотилак за голман у Сериа А, можда немаше пак да ја фати пошто како видов идеше до статива топката, али многу лошо беше поставен !

Џеноа сеа е посериоооозноооо ,, Играат со Милан на Сан Сиро.. значи лако Џеноа може да го јаде...

Ги мразам клошариве, една отпадната Чезена неможеа да ја победат .. уште нив ги чекав само, им посакувам до крајот на сезоната да се преселат во bwin лигата :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom