Syn
https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
- Член од
- 23 декември 2007
- Мислења
- 29.927
- Поени од реакции
- 44.994
Абе не е до коефициентите, никаков утешителен податок не е тоа, титулите тука се бројат, не децималите, косинусите, синусите ...
Инаку сум кажал и пак ќе кажам, Италија во ЛШ увек правела поголема разлика од германците, Лига Европа, порано Куп Уефа, се местата каде германците правеле стандардно поголеми успеси а со тоа и поголема разлика у тие коефициенти и тоа пресуди.
Ајде, наредна година Интер најверојатно ќе играат таму, може и Наполи, Удинезе ... Јуве , па ќе ја биде ваљда.
--- надополнето: 16 март 2012 во 01:10 ---
Инаку сум кажал и пак ќе кажам, Италија во ЛШ увек правела поголема разлика од германците, Лига Европа, порано Куп Уефа, се местата каде германците правеле стандардно поголеми успеси а со тоа и поголема разлика у тие коефициенти и тоа пресуди.
Ајде, наредна година Интер најверојатно ќе играат таму, може и Наполи, Удинезе ... Јуве , па ќе ја биде ваљда.
--- надополнето: 16 март 2012 во 01:10 ---
Ја после промашувањето на Маџо убеден бев дека ќе го шмркнат у Лондон, знаев дека таа дефанзивна тројка у Лондон ќе им се отвори ко булка у Пролет. Мацари е једина причина што го јадеа бедот, кога ќе видиш дека жабарска екипа, земја позната по одличните дефанзивни тактики, на таков начин продава водство од 3-1, знаеш каде лежи проблемот. И неискуството имаше удел, Пандев им беше најискусен за ЛШ , једини со такво искуство, ама тоа не пресуди тука, преголем дел од вината е стациониран кај драмаквинот што им седи на клупа.За Удинезе и Интер сигурен бев дека ќе пројдат уште коа ги извлекоа претивниците, а за Наполи после првиот дуел... и глава ќе остаев, ама ете... ептен разочараа, лошо е што остана уште Милан барем уште некоа италијанска да имаше, ама тоа е секоа година скоро иста песна.