Мислам дека се почна со сарказам на големо во последните постови . Само Џони и Сладоледџијата се такка посериозни со теорииите на заговор...инаку стварно е досадно со секој втор меч, местенка местенка. А има пресврт, досуден пенал, или недосуден, тоа е местенка. Во Англија, Германија и Шпанија тоа е убавината на фудбалот, а овде местенка.....Зошто мислите дека Лацио-Чезена е местена, а на пример Челзи-Манчестер не е? Реал исто така направи еден куп пресврти сезонава па никој не спомна дека е местено. Според вас не може да се случи пресврт на ни еден меч без притоа да не е наместен. Претеравте со овие теорииве на заговор. Гледајте малце фудбал и уживајте во него а не само да цимолите, местено, местено, местено!
Има две дамки, just sayin'^ Има една дамка што секогаш ќе го следи италијанскиот фудбал,сигурно знаеш која е.![]()
Типично за јувенташ,општо на калчополи мислев.Има две дамки, just sayin'![]()
Јас мислев на дамката која прва се појави пред 30 тина години а после продолжи да се шири како зараза низ Калчото.Типично за јувенташ,општо на калчополи мислев.
Таа дамка го уништи првенството кое и ден денес не може да се опорави.
Сеедно кога се појавила,секојдневно го јаде фудбалот,нема да има посреќен од мене кога ќе се врати првенствово на ниво на Премиер и сл.Јас мислев на дамката која прва се појави пред 30 тина години а после продолжи да се шири како зараза низ Калчото.![]()
Епа работата е во тоа што Чезена продолжи да се надигрува со Лацио по 0-2. Да се затвореа во вторите 45 минути така како што против Милан и Јуве играат 90 минути сигурно немаше да примат 3 гола. Според мене вчерашниот дуел беше реално одигран.Серија А (Земјата на Чудата на Алиса) каде Милан и Јувентус(втор и прв на табелата) на домашен терен едвај го разбиваат бункерот на малите екипи кои се борат за опстанок,завршуваат 0-0 или 1-0,додека Семоќниот Лацио од 0-2 со таква екипа со играч помалку ги зема 3те бода.......неверојатно но вистинито !