Serie A 2011/2012

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.918
Поени од реакции
41.882
Козата ќе добие некој милион за 2-та гола а Антониоли за таа меѓу нози шо ја пушти :icon_lol:

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Зошто мислите дека Лацио-Чезена е местена, а на пример Челзи-Манчестер не е? Реал исто така направи еден куп пресврти сезонава па никој не спомна дека е местено. Според вас не може да се случи пресврт на ни еден меч без притоа да не е наместен. Претеравте со овие теорииве на заговор. Гледајте малце фудбал и уживајте во него а не само да цимолите, местено, местено, местено!

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.382
Зошто мислите дека Лацио-Чезена е местена, а на пример Челзи-Манчестер не е? Реал исто така направи еден куп пресврти сезонава па никој не спомна дека е местено. Според вас не може да се случи пресврт на ни еден меч без притоа да не е наместен. Претеравте со овие теорииве на заговор. Гледајте малце фудбал и уживајте во него а не само да цимолите, местено, местено, местено!
Мислам дека се почна со сарказам на големо во последните постови . Само Џони и Сладоледџијата се такка посериозни со теорииите на заговор...инаку стварно е досадно со секој втор меч, местенка местенка. А има пресврт, досуден пенал, или недосуден, тоа е местенка. Во Англија, Германија и Шпанија тоа е убавината на фудбалот, а овде местенка.....

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.027
Поени од реакции
36.812
^ Има една дамка што секогаш ќе го следи италијанскиот фудбал,сигурно знаеш која е. :D

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Типично за јувенташ,општо на калчополи мислев.

Таа дамка го уништи првенството кое и ден денес не може да се опорави.
Јас мислев на дамката која прва се појави пред 30 тина години а после продолжи да се шири како зараза низ Калчото.:)

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.027
Поени од реакции
36.812
Јас мислев на дамката која прва се појави пред 30 тина години а после продолжи да се шири како зараза низ Калчото.:)
Сеедно кога се појавила,секојдневно го јаде фудбалот,нема да има посреќен од мене кога ќе се врати првенствово на ниво на Премиер и сл.

Ама мало морген тоа,внуците ќе ги прашувам за тоа.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Значи како што напоменав факт е дека секаде се мести но во Италија тоа го прават апла тоа е проблемот..а Лацио никој неможи да знае но според мене не е местенка!

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288
Серија А (Земјата на Чудата на Алиса) каде Милан и Јувентус(втор и прв на табелата) на домашен терен едвај го разбиваат бункерот на малите екипи кои се борат за опстанок,завршуваат 0-0 или 1-0,додека Семоќниот Лацио од 0-2 со таква екипа со играч помалку ги зема 3те бода.......неверојатно но вистинито !

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Серија А (Земјата на Чудата на Алиса) каде Милан и Јувентус(втор и прв на табелата) на домашен терен едвај го разбиваат бункерот на малите екипи кои се борат за опстанок,завршуваат 0-0 или 1-0,додека Семоќниот Лацио од 0-2 со таква екипа со играч помалку ги зема 3те бода.......неверојатно но вистинито !
Епа работата е во тоа што Чезена продолжи да се надигрува со Лацио по 0-2. Да се затвореа во вторите 45 минути така како што против Милан и Јуве играат 90 минути сигурно немаше да примат 3 гола. Според мене вчерашниот дуел беше реално одигран.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom