Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ти ги нема " За воља на вистината" и " Љубоморно го чуваат водството".Иначе некој член погоре спомна за коментирањето на Бранко и како секогаш споменува исти работи, еве кои две мислам дека му се најчести.
![]()

Исто фалат и 'Супер дербито во Италија!' 'Не очекува супер натпревар!'Ти ги нема " За воља на вистината" и " Љубоморно го чуваат водството".![]()

Остајте го, кога Интер губи тогаш е се на местено, а кога тепаше 7 по ред се си беше ок ...
Сигурен си?? ..па и овие лајкој клаваат а не читаат какво размислување имам и за натпреварите кога Интер победуваше..само да се контрало..те мислев за барем малце попаметен ама и тебе изгледа ти избега топката!
Welcome to the real world...и јас се трудам да пишувам фер коментари и да си останам на моето мислење увек ама секој овде си го чита и памти тоа што му одговара.....
е да во право си за ова..ама не ми е јасно зошто луѓето не си напишат како што треба и зошто на пример не се согласуваат со моето размислување туку веднаш почнуваат да вреѓаат и да измислуваат глупости ...кога минатата година му цртав на цел форум дека стартот на Пепе над Алвеш е за црвен фановите на Мадрид ме извреѓаа максимално и ме направија фан на Барселона бидејќи не сакаа да ја согледаат реалноста туку бараа рачки..тоа докажува на какво ниво е форумот..!
Ти ги нема " За воља на вистината" и " Љубоморно го чуваат водството".![]()

(МОМЕНТОТ)
Мајсторија на .............