Serie A 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Serie A?

• Вкупно гласачи
    417
1 црвен, другиот го доби играч од клупата !

1 црвен, другиот го доби играч од клупата !

еее епа лајвскор глеање тоа е ,сеа ги глеав хајлатсите и приметив дека нема втор црвен до првиот гол :)
Мада нека му ја мислат тие што имаат утакмица со Чезена xD заебани се ко Јапан :)

Кога ќе ми текне дека Интерашиве се смееја кога тврдевме дека Наполи ни е единствен конкурент за титула :pos::pos:

Јас уште барам пост во кој Марли не го спомиња Интер барем еднаш. Ни Google не ми помага.

П.С. Прочитај кој го напишал „помагалово“. :wink:

Јас уште барам пост во кој Марли не го спомиња Интер барем еднаш. Ни Google не ми помага.

П.С. Прочитај кој го напишал „помагалово“. :wink:

А што да праем кој ми са главен предмет на заебанција, а ја форумов го посетуем за заебанција кој неам шо да праем и тепам време ! :pos:

Шала на страна прочитав кој го напишал, и знам дека Јубенташов е хејтер невиден, но мора да се признае дека на заебанција, али негде е у право. Посебно за делот дека Снајдер само плаче ка жениче и не се враќа назад кој ќе изгуби топка !

Иначе мај фејворит

You must allow the opposition so much time that they can dig through a granite wall with a needle, enjoy a round-the-world cruise, wait for Fernando Torres to score for Chelsea, and still have time to snail through unopposed to score.

:pos:

Знаеш како бројат сега? Уно, дуе, Милан, кватро, Шалке :pos2:

Уно, дуе, Милан, кватро, Шалке, Рома:icon_lol: (натпревар од финале Куп на Италија 6-2 за Рома, пред 4-5години) еве сега до 6 знаат да бројат... а моја Рома знае и до 7:pos::pos:

Не ние интерашите поинаку броеме до 5...ајде вие си знаете да не ве потсетувам:pipi:

--- надополнето ---

БАрем бидете покретивни..еве за Uno стегнете го Јувентус бидејќи оваа година не победија 1-0 во дербито!:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom