Serie A 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Serie A?

• Вкупно гласачи
    417
Пупоне ти да ќутиш, Рома го прави цело Калчо да изгледа лошо, секакви врсти на резили направи последниве години :pos:

Некој да ми даде линк за фудбалери кои се на трансфер листа и од сите клубови колку вредат фубалерите

Некој да ми даде линк за фудбалери кои се на трансфер листа и од сите клубови колку вредат фубалерите
Немам, ама сите вредат околу 10% од она што ги плаќаат.

:pos2: не е ова фудбал менаџер бе дете.

Па најдов ама го изгубив линкот, затоа прашувам некој од вас да не има случајно...

ќе купуваш нешто?:pos:

--- надополнето ---

http://soccernet.espn.go.com/tables/_/league/ita.1/italian-serie-a?cc=5739

Освен ова, не ми треба друг адут во моментов.

па и тоа што викаш, ја па се тешам што на последните 4-ри дерби ви направивме покер:pos::pos:

Па најдов ама го изгубив линкот, затоа прашувам некој од вас да не има случајно...

Кој клуб е со намера да купи играч и тропа со куферчето евра на врата, автоматски играчот си е на трансфер листа, затоа е глуп тој линк, каков и да бил.

ќе купуваш нешто?:pos:

Па имам намера :)

Кој клуб е со намера да купи играч и тропа со куферчето евра на врата, автоматски играчот си е на трансфер листа, затоа е глуп тој линк, каков и да бил.

Добро, ако му се најде на некој при рака нека даде

И да ти дадат таков линк џабе ти е кога е правен од некој бадијалџија кој што нема како да си го попуни времето па прави трансфер листи.
Ти кажа Џену како идат тие работи во реалноста .
Тоа со трансфер листи и вредности на играчи само на Фудбал Менаџер :)

Ти реков пред некое време, гаси менаџерот!

--- надополнето ---

Каков текст бе, види ги шампионите подоле.
...и да, тимот што ќе се натпреварува во ЛЕ, ве отпиша од борбата за титула.

Врв! :)

ЈуБентус секоја година го отпишува Интер, исто и оваа година. Ах тие ЈуБентус, вистински комплекси ни набија... :kesa:

И знаеш што е најинтересно? Исто како и лани, кога ЈуБентус победи во Торино, ја освоивте титулата и бевте „јачи него икада“. Па после се случи Баерн, па како снежна топка надоле се тркалавте. Така и оваа сезона ќе биде, го победија Интер и сега од Бари дома ќе изгубат (не знам со кој играат, Бари го земам како пример на „достоен противник“). Но добро, барем да се размрда оптимизмот, не е лошо. :wink:

Прашај ги само Демонсфалл и компанија дали спремија аватарите и потписите од Баерн на време, ако не да ги ангажираме Боби МКД и другиве. :wink:

Врв! :)

ЈуБентус секоја година го отпишува Интер, исто и оваа година. Ах тие ЈуБентус, вистински комплекси ни набија... :kesa:

И знаеш што е најинтересно? Исто како и лани, кога ЈуБентус победи во Торино, ја освоивте титулата и бевте „јачи него икада“. Па после се случи Баерн, па како снежна топка надоле се тркалавте. Така и оваа сезона ќе биде, го победија Интер и сега од Бари дома ќе изгубат (не знам со кој играат, Бари го земам како пример на „достоен противник“). Но добро, барем да се размрда оптимизмот, не е лошо. :wink:

Прашај ги само Демонсфалл и компанија дали спремија аватарите и потписите од Баерн на време, ако не да ги ангажираме Боби МКД и другиве. :wink:
Абе седи, Интер има шанси за титула а Јубе (ти се дига курето на зборов, признај) ќе игра 18 наредни години во ЛЕ а разликата е иста за Интер до титула и Јубе до ЛШ. Весела математика.

Абе седи, Интер има шанси за титула а Јубе (ти се дига курето на зборов, признај) ќе игра 18 наредни години во ЛЕ а разликата е иста за Интер до титула и Јубе до ЛШ. Весела математика.

Eрекции, свршавање брат, не знаеш. :)

Добро, јас мислам еве зошто ЈуБе (:drk:) го тепаше Интер, одма може да им се даде титулата. Исто и лани, а кај и да е Моџи ќе ги извади документит дека Интер местеле (и судиите асално ќе се изнасмеат) и кај и да е идеме во Сериа Б. Ќе почнете со истите муабети како претходните три години?

Една победа и на седмо небо сте, да почекаме до наредните кола, да не биде пак после иста прича: Проектот на Секо, Дел Нери кој те донесе, Амаури врати се, Мело дебилу и сл...

Eрекции, свршавање брат, не знаеш. :)

Добро, јас мислам еве зошто ЈуБе (:drk:) го тепаше Интер, одма може да им се даде титулата. Исто и лани, а кај и да е Моџи ќе ги извади документит дека Интер местеле (и судиите асално ќе се изнасмеат) и кај и да е идеме во Сериа Б. Ќе почнете со истите муабети како претходните три години?

Една победа и на седмо небо сте, да почекаме до наредните кола, да не биде пак после иста прича: Проектот на Секо, Дел Нери кој те донесе, Амаури врати се, Мело дебилу и сл...
Барем јас во ниеден мој пост не сум го поврзал Јуве со титула (барем не во поодминатиот дел од сезоната), освен што реков дека очекував БОРБА за титула и тие ги изневериле моите очекувања. Бодовно Јуве и не е така далеку, -11 од Милан ама јас барем сум реален и не летам до толку. Четвртото место кое во моментов го држи Лацио не е недостижно(4 бода) ама вие веќе го прогласивте Јуве за учесник во ЛЕ во наредните 18 години и тоа ако успее да се избори за таму. Интер-Милан разлика 5 бода во корист на Милан, Интер-Јуве 6 бода разлика во корист на Интер. Ај сега објасними како тоа Јуве е сигурен учесник во ЛЕ а Интер има огромни шанси да го загрози првото место на Милан? Пак ќе речам весела математика.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom