- Член од
- 29 март 2007
- Мислења
- 6.820
- Поени од реакции
- 238
го вратив ја одработив казната по одлука на уставенНего Пупоне ...можам ПУПОНЕ или ТЕНК финта да му напраам на дечкото со кој шо се кладев ...... и да го сменам после 2 дена![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
го вратив ја одработив казната по одлука на уставенНего Пупоне ...можам ПУПОНЕ или ТЕНК финта да му напраам на дечкото со кој шо се кладев ...... и да го сменам после 2 дена![]()
Стигнавте до место што води у лига Европа, и одма фативте да зборите...Скаутот не бил за големи натпревари, ама затоа гледам Алегри е новиот Мурињо за ЛШ, маме негово!![]()
Абе доста го мешате Заебаниот со фанови на Јуве!!!! Гледаш дека е накитен под казна. И кај нас го измешаа во фан клуб, еве сега и тука.Стигнавте до место што води у лига Европа, и одма фативте да зборите...
ахахахахаха добро сте го накитиле тогаш, од глава до петиАбе доста го мешате Заебаниот со фанови на Јуве!!!! Гледаш дека е накитен под казна. И кај нас го измешаа во фан клуб, еве сега и тука.
Стигнавте до место што води у лига Европа, и одма фативте да зборите...
Епа штом вака се издаваме меѓу себе ај и јас да кажам за нас Интерашите. Нашиов Интер едноставно неможе да се носи со Јувентус. Јувентус е доста поквалитетна екипа, мораме да им признаеме. Помини, замини ни го земаат скалпот и навистина незнам која е формулата за да ги победиме.:pos2:Се согласувам. Шо да прајме до толку сме способни. Некои мислат дека ако ги победивме Интер, најдобри сме, а фактички сме на рамниште на Болоња, то е вистината, за жал.А ти Bianconero_vero не лажи дека не сум за Јуве, кога очигледно сум.
![]()
Не иде муабетот без аватарЕпа штом вака се издаваме меѓу себе ај и јас да кажам за нас Интерашите. Нашиов Интер едноставно неможе да се носи со Јувентус. Јувентус е доста поквалитетна екипа, мораме да им признаеме. Помини, замини ни го земаат скалпот и навистина незнам која е формулата за да ги победиме.:pos2:
Епа го добив овој на кладба доживотно. Јас па будала на наш Интер се кладам и види сега што ми направија.:pos2:Не иде муабетот без аватар![]()
Остај го деко него дали мојата прогноза ќе биде точна или твојата уште сме во игра![]()