Serie A 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Serie A?

• Вкупно гласачи
    417
Него Пупоне ...можам ПУПОНЕ или ТЕНК финта да му напраам на дечкото со кој шо се кладев ...... и да го сменам после 2 дена :)
го вратив ја одработив казната по одлука на уставен :)

Скаутот не бил за големи натпревари, ама затоа гледам Алегри е новиот Мурињо за ЛШ, маме негово! :pos:

Скаутот не бил за големи натпревари, ама затоа гледам Алегри е новиот Мурињо за ЛШ, маме негово! :pos:
Стигнавте до место што води у лига Европа, и одма фативте да зборите...

Абе доста го мешате Заебаниот со фанови на Јуве!!!! Гледаш дека е накитен под казна. И кај нас го измешаа во фан клуб, еве сега и тука.

Абе доста го мешате Заебаниот со фанови на Јуве!!!! Гледаш дека е накитен под казна. И кај нас го измешаа во фан клуб, еве сега и тука.
ахахахахаха добро сте го накитиле тогаш, од глава до пети :icon_lol:

Се согласувам. Шо да прајме до толку сме способни. Некои мислат дека ако ги победивме Интер, најдобри сме, а фактички сме на рамниште на Болоња, то е вистината, за жал. :( А ти Bianconero_vero не лажи дека не сум за Јуве, кога очигледно сум. :pos:

Заебаниот е најреален фан на Јуве, тој што го го добил на кладба ќе зажали за сите пари :pos:

Се согласувам. Шо да прајме до толку сме способни. Некои мислат дека ако ги победивме Интер, најдобри сме, а фактички сме на рамниште на Болоња, то е вистината, за жал. :( А ти Bianconero_vero не лажи дека не сум за Јуве, кога очигледно сум. :pos:
Епа штом вака се издаваме меѓу себе ај и јас да кажам за нас Интерашите. Нашиов Интер едноставно неможе да се носи со Јувентус. Јувентус е доста поквалитетна екипа, мораме да им признаеме. Помини, замини ни го земаат скалпот и навистина незнам која е формулата за да ги победиме.:pos2:

Епа штом вака се издаваме меѓу себе ај и јас да кажам за нас Интерашите. Нашиов Интер едноставно неможе да се носи со Јувентус. Јувентус е доста поквалитетна екипа, мораме да им признаеме. Помини, замини ни го земаат скалпот и навистина незнам која е формулата за да ги победиме.:pos2:
Не иде муабетот без аватар :)

^
Интересно. Ми теквит Фантом го накити Интериста на времето па доста го мешаја.
А Хакет Ман го накити на Заебаниот?

Мојме и да напрајме event на форумов, ко оние од фејсбук, ќе се викат - Гушни навивач на Јувентус.
:)

Остај го деко него дали мојата прогноза ќе биде точна или твојата уште сме во игра :)

ооо ти текна да се јавиш, прашав пред две недели кога Рома се наоѓаше на 3-тото место, а Јуве 7-мо, а ми одговараш кога Рома падна на 7-мо, а Јуве 6-то, морее итар си те ејј :) :)

btw нормално кладбата важи доколку се кладев со тебе, мене ич не ми текнува со кого се кладев и кладбата беше дали Рома ќе заврши во првите 4-ри, така ли???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom