Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ова болдираното може да конкурира за топ 10 лаги на форумов
Енивеј, дечки, вака: требаше некој да му застане на патот на местењето во Италијанскиот фубал за Интер да земе титула. Точно ти е тоа. Без да отворам теми зошто ти ќе си одиш а ние ќе треба да оправаме со Јувенташиве. Не знаеш како е да те краде некој се години затоа молчи си.
Второ, дали ќе ја земе Милан оваа година, ќе видиме.
Трето, баш сакам да ми објасниш како тоа со фер-плеј правилото Интер ќе пропаѓа а Јуве и Милан ќе се најјачи? Многу ме интересира, а на Син уште повеќе.
Четврто... мај 2010, Сантјаго Бернабеу...
каде тоа беа оштетени бари?
црвениот на киву?
па не виде бе судијата што е тука чудно? се случувало и на други утакмици да не види судијата
а ако мислиш дека се оштетени заради раката на мајкон :pop::pop:

Не си информиран доволно затоа те чепнав за ова:На тебе само ќе ти реплицирам заш најсвесен ми делуеш. Интер секоја година игра со загуби и тоа не мали. Ја освоија тројната круна и пак во минус 50-60 милиони.
Ги кркаат парите на Морати. Како што разбрав од тоа што прочитав УЕФА може да не дозволи да играат екипи со големи загуби во Лига на шампиони.Треба да се фокусира на млади играчи не е ни чудно што пропаѓа италијанскиот фудбал. И за титулата лани си ја заслуживте во Лига на шампиони. Ги исфрливте англискиот, шпанскиот и германскиот шампион.
И за другите што цитират како мартин.џерард кои пред 5 години не знае дека Интер постои не замарајте.
Требаше Јуве во втора лига да се исфрји и Милан да се казно со -20(не сум сигурен точно колку) за Интер да освои конечно титула. Интер нема никогаш да биде ни до пола од тоа што се Јуве и Милан. Мож сеа Јуве е у криза , ама пак за мене Јуве е 10 пати поголем тим од Интер. Не навивам за Јуве , ама интерашите го дрват сеа кога претходните 5 години Милан и Јуве беа у криза, ама да не ве разочаруем срање екипа е за мене Интер ниеден италијанин нема да ти е... смотаната екипа.
И за другите што цитират како мартин.џерард кои пред 5 години не знае дека Интер постои не замарајте.
Требаше Јуве во втора лига да се исфрји и Милан да се казно со -20(не сум сигурен точно колку) за Интер да освои конечно титула. Интер нема никогаш да биде ни до пола од тоа што се Јуве и Милан. Мож сеа Јуве е у криза , ама пак за мене Јуве е 10 пати поголем тим од Интер. Не навивам за Јуве , ама интерашите го дрват сеа кога претходните 5 години Милан и Јуве беа у криза, ама да не ве разочаруем срање екипа е за мене Интер ниеден италијанин нема да ти е... смотаната екипа.
ж
Од друга страна, Јувентус акна 100 и кусур милиони последниве две години за ништо, а има за давање 42 милиони за да ги задржи најдобрите играчи кои му се на позајмица. Милан има за правење обемен ремонт поради тоа што има многу играчи кои се за пензија и неколку кои не се за во екипата. Интер е во најдобра позиција за следниве години.
Еве ти уште една глупост од човек кој нема друга работа освен да провоцира!:kesa:
Колку се?Далеку се од 42 милиони.:smir:
Колку се?
Добро де, нека е и на рати, пак треба да се дадат. Ти за првата рата ми кажуваш. Вкупно се околу 40 колку што знам.Ако се одлучи да ги купи на Аквилани, Пепе, Кваљарела и Матри ќе потрошат околу 15-6 милиони.
Затоа што Аквилани, Кваљарела и Матри ќе се плаќаат на 3 рати, само на Пепе договорот ќе го откупат целосно за 4 милиони.
Добро де, нека е и на рати, пак треба да се дадат. Ти за првата рата ми кажуваш. Вкупно се околу 40 колку што знам.